Samen innoveren

Welkom bij "Samen Innoveren"! Hier werken we samen aan nieuwe ideeën en creatieve oplossingen. Doe mee en help mee om spannende veranderingen te maken. Laten we samen de toekomst vormgeven door innovatie!

Het interactieve platform Home of Innovation

Waar een koeienboer graag veel en eiwitrijk gras wil hebben, vraagt de Johan Cruijff ArenA juist minder snel groeiend en betredingstolerant gras. Via een groot scala aan eindklanten en distributeurs ontdekken medewerkers van Barenbrug precies wat alle wensen zijn. Dat levert veel ideeën op, die volgens Van Gelder niet verloren mogen gaan. Sterker nog: zij stelt dat het belangrijk is dat ook de andere vestigingen van Barenbrug over de hele wereld hierover kunnen meedenken. Een boer in Zuid-Afrika kan bijvoorbeeld tegen precies dezelfde problemen lopen als iemand in de Verenigde Staten. Of ergens kan al een oplossing liggen voor een uitdaging op een ander continent. Het bedrijf wil deze kennis nog dichter bij elkaar brengen. Daarom ontwikkelde Barenbrug het interactieve platform Home of Innovation, dat elementen van gamificatie en een sociaal netwerk combineert met het genereren van serieuze ideeën voor nieuwe diensten en producten. De gebruikers zijn medewerkers van Barenbrug van over de hele wereld. Zij beoordelen elkaars ideeën, geven feedback en zorgen ervoor dat overal goed over nagedacht wordt. Zo bundelt het bedrijf de kennis en expertise rond bepaalde onderwerpen.

 

Werken bij

Ontdek de toekomst van groen bij Barenbrug. Ben jij een gedreven innovator? Ontdek revolutionaire zaadtechnologie, omarm onze duurzame waarden en geef vorm aan groenere landschappen. Van gepassioneerde beginners tot ervaren experts, we hebben een plek voor jou. Doe mee, solliciteer en laat jouw stempel op de toekomst van groen achter. Bezoek onze Vacature pagina vandaag nog en cultiveer jouw carrière in innovatie.

Samenwerkingen

Samenwerkingen vormen de bouwstenen van vooruitgang en groei. In een wereld die steeds complexer wordt, is het aangaan van partnerschappen van onschatbare waarde. Door de krachten te bundelen, kunnen we synergie creëren en gezamenlijk doelen bereiken die anders onbereikbaar zouden zijn.

Ideeënbox

Welkom bij de Ideeënbox, een sprankelend portaal voor creativiteit en innovatie! We zijn verheugd om dit platform te lanceren waar jouw ideeën de hoofdrol spelen. De Ideeënbox is dé plek waar elke gedachte, groot of klein, een kans krijgt om te schitteren.

 

Jouw ideeën zijn de bouwstenen van verandering. Met de Ideeënbox willen we een omgeving creëren waarin jouw creativiteit wordt aangemoedigd en gewaardeerd. Of je nu deel uitmaakt van ons team, een klant bent of gewoon gepassioneerd bent door vernieuwing, deze box staat voor je open. Hoe werkt het? Het is eenvoudig. Schrijf je idee op en stop het in de Ideeënbox. Ons team zal je inzending bekijken, analyseren en mogelijkheden verkennen om jouw idee tot leven te brengen.

terug