GraslandApp

GraslandAppBarenbrug GraslandApp is de app van elke melkveehouder. Deze app biedt u alle informatie die u nodig heeft om uw grasland in topconditie te houden. Zo helpt de GraslandApp u bij het beoordelen van de huidige staat van uw grasland en geeft het advies hoe u de conditie van uw grasland kunt verbeteren. 

Bovendien biedt Barenbrug GraslandApp waardevolle onderhoudstips en geeft het een overzicht van de producten die u nodig hebt om uw grasmat in optimale conditie te houden.

Op locatie
Met een mobiele telefoon of tablet is het zelfs mogelijk ter plaatse uw grasland te beoordelen en vast te stellen of de grassen in de weides nog voldoen aan alle eisen die nodig zijn voor de hoogste opbrengst en voederwaarde.

 

14.000 kilo droge stof per hectare

Voor een grasopbrengst van 14.000 kilo droge stof  moet uw grasland in topconditie zijn. U moet hiervoor jaarlijks wel uw grasland goed controleren. Immers vier jaar na inzaai bestaat 25 procent van het grasland uit slechte grassen of uit onkruiden.

Met de GraslandApp bent u in staat de juiste keuzes te maken om 14.000 kilo droge stof te oogsten van uw grasland. De GraslandApp geeft u ook advies over alle andere facetten van graslandmanagement zoals bestrijding van ziekten, plagen en onkruiden. Ook bij het kiezen van het juiste graszaadmengsel biedt de GraslandApp hulp.

Downloaden

Klik op de onderstaande knoppen om de Barenbrug GraslandApp te downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet.