Make Life Beautiful
Make Life Beautiful

Marketingcommunicatie specialist

Denk jij graag na over corporate communicatie en heb jij goede ideeën voor zowel interne als externe communicatie? Ben jij daarnaast op zoek naar een baan waar je nauw met de business samenwerkt en vind je het een uitdaging om meer te leren over onze producten? Dan ben jij misschien wel de persoon die binnenkort samen met drie directe collega’s zorg draagt voor al onze communicatieactiviteiten!

Jouw uitdaging als Marketingcommunicatiespecialist

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van communicatieplannen. Je draagt er zorg voor dat onze online en offline uitingen aansluiten bij onze corporate guidelines en vlekkeloos de deur uitgaan. Je helpt mee bij het ontwikkelen van campagnes voor bestaande en nieuwe concepten en hebt hierover actief contact met diverse collega’s van Marketing en Sales. Daarnaast ben jij binnen de afdeling verantwoordelijk voor de organisatie en planning van alle evenementen.

 

Tot jouw taken behoren verder:

 • Uitvoeren markt- en klantonderzoek
 • Public relations, inclusief de social media kalender
 • Bijhouden van merkregistratie
 • Ondersteuning Barenbrug Holding voor corporate communicatie
 • Opstellen jaarplanning Marcom
 • Interne communicatie
 • Eindredactie van alle uitgaande communicatie-uitingen

 

Wat vragen we van je?

Allereerst heb je kennis en ervaring in het creëren en publiceren van content in (online) media. Je bent vaardig met tekst en bent in staat om technische concepten om te zetten in vlot leesbare stukken die aansluiten bij de wensen en eisen vanuit onze klant en de eindgebruiker. Daarnaast ben je resultaatgericht, zie je snel verbanden en kun je goed omgaan met deadlines.

 

Daarnaast vragen we van je:

 • Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van communicatie
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie, ervaring in een internationale omgeving is een pre
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits een pré
 • Goede beheersing van MS Office, Office 365, OneNote en Teams

 

Wat bieden wij?

Allereerst een inspirerende werkomgeving waar elke dag anders is. Wij zijn een (financieel) stabiele organisatie met veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd, opleiding en ervaring.

 

Verder bieden wij:

 • 28 vakantiedagen en 2 roostervrije dagen bij een fulltime dienstverband
 • Goede pensioenregeling met een lage werknemersbijdrage
 • Een eindejaarsuitkering in december

 

Waar kom je terecht?

Vandaag de dag is de Koninklijke Barenbrug Groep wereldleider op het gebied van het ontwikkelen van grasoplossingen. De mensen van Barenbrug werken hard, ontwikkelen fantastische unieke producten, staan klanten vriendelijk te woord, geven steengoede adviezen en leveren iedere dag een unieke bijdrage aan de beste grasoplossingen. Daarmee maken we het leven nog mooier. Met perfecte sportvelden, smaakvol gras, prachtige parken en nog veel meer. De mensen van Barenbrug gaan iedere dag met plezier aan het werk, daar streven wij naar!

 

Een familiebedrijf in hart en nieren. Dat merk je ook als medewerker, we hebben een actieve personeelsvereniging. Naast feesten voor de hele organisatie besteden we ook aandacht aan persoonlijke gebeurtenissen in iemands leven. Een organisatie waar ieders bijdrage wordt gewaardeerd en je net zo makkelijk bij de directeur als bij een collega naar binnen stapt. Daarnaast zijn wij maatschappelijk betrokken, via onze stichting “Helping with hands” ondersteunen wij maatschappelijke goede doelen, die je als medewerker zelf kunt aandragen. We dagen je uit om elk jaar 1 dag onder werktijd je handen uit de mouwen te steken bij een dergelijk initiatief.

Geïnteresseerd?

Wil je kennis maken of meer weten? Je bent van harte welkom. Je kunt je motivatie met CV mailen ter attentie van Greet Evers, HR Manager, via het mailadres hr@barenbrug.nl.

 

Wil je eerst meer weten, neem dan contact op met Josephine van Gelder, Marketing Manager, via telefoonnummer 024 348 81 00

 

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

terug