AZ kampioen op nieuw SOS-gras

AZOok in 2009 speelt de kampioen van de Nederlandse eredivisie op Barenbrug gras. Het team van Wijnand Vermeulen, de mensen die verantwoordelijk zijn voor de perfecte grasmat werden door Barenbrug en ProGrasS in het zonnetje gezet.

Het voetbalveld van AZ werd afgelopen winter twee keer doorgezaaid met SOS® het revolutionaire graszaadmengsel. SOS® is het enige gras dat al kiemt bij hele lage bodemtemperaturen (6 °C) en groeit supersnel. Het resultaat dat de spelers hiermee behaalden staat nu te glimmen in de prijzenkast.

De afgelopen vijf jaar speelden de landskampioenen hun thuiswedstrijden op een  Barenbrug grasmat. Bij bijna alle voetbalclubs uit de eredivisie kennen ze het belang van een goed grasveld en zaaien ze het gras van Barenbrug. Ook profiteren steeds meer amateurvoetballers tegenwoordig het hele jaar door van een groene grasmat dankzij het nieuwe doorzaaimengsel SOS®.

TaartBarenbrug
De Barenbrug Groep is een internationale onderneming met de kernactiviteiten: plantenveredeling, zaadproductie en wereldwijde marketing van graszaden. Met 500 medewerkers en 22 vestigingen in vijf continenten, is Barenbrug een van de grootste graszaadondernemingen in de wereld. Barenbrug investeert voortdurend in research en development. Met de introductie van SOS® bevestigt Barenbrug zijn positie als innovatief en toonaangevend bedrijf.
www.barenbrug.nl