Barenbrug ‘Beste private label leverancier’ van tuinproducten

nummer 1Barenbrug is bekroond tot ‘Beste private label leverancier’ van tuinproducten in Frankrijk. De “JARDIN PLUS Trophy” is een prestigieuze onderscheiding, waarvoor de kopers van tuinproducten in het hele land zijn ondervraagd. Zij gaven hun voorkeur aan Barenbrug, het toonaangevende internationale graszaadbedrijf.  

  

Het succes van Barenbrug in private labels is te danken aan haar service en productinnovatie. Hierdoor is Barenbrug al meer dan 25 jaar een begrip in de markt van private labels die 60% van de totale markt vertegenwoordigt in Frankrijk.

Benoit Petitjean, Marketing en Commercieel Directeur van Barenbrug France, is zeer verheugd met de onderscheiding: “De prijs is een prachtig resultaat van het vele werk en de inzet voor onze klanten gedurende 30 jaar. Het feit dat de kopers van tuinproducten hebben bepaald dat Barenbrug de ‘Beste private label leverancier’ is, maakt de onderscheiding extra speciaal”.

 

Strategie
De kracht van Barenbrug ligt in het feit dat het bedrijf het hele proces van productontwikkeling tot verkoop in eigen beheer heeft. Barenbrug levert naast innovatieve graszaden ook technologische producten waaronder graszaadcoatings, -meststoffen en coco. Tevens levert het bedrijf promotionele oplossingen om de verkoop in winkels te stimuleren. Denk hierbij aan informatieborden, displays. Van begin tot eind wordt het proces door Barenbrug zelf gecontroleerd. Dit is een aanzienlijk voordeel voor de klant.

 

Barenbrug heeft onlangs zijn marktaandeel in Frankrijk verder uitgebreid met private labels voor twee nationale retailketens. Verdere groei van het marktaandeel in private labels door service en productinnovatie blijft een van de doelstellingen van Barenbrug in Frankrijk.