Barenbrug breidt uit in Denemarken

Deense voedergrasspecialist Carsten Holmgaard aangesteld als Product Manager.


Holmgaards passie voor gras
Barenbrug heeft Carsten Holmgaard aangesteld als Product Manager Voedergras in Denemarken. Holmgaard wordt adviseur en aanspreekpunt voor Deense melkveehouders, vertegenwoordigers en adviseurs. Door deze nieuwe positie in te vullen neemt Barenbrug een belangrijke stap in de uitbereiding van haar activiteiten in de Deense markt.

Holmgaard heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Deense voedergrasmarkt. Na het afronden van zijn agrarische opleiding heeft hij diverse salesfuncties in de agrarische sector vervult. De afgelopen 10 jaar werkte Holmgaard voor de Deense dealer Linds AS. Holmgaard wil zijn uitgebreide kennis van gras graag delen met de Deense melkveehouders.

 

“Ik geloof dat graszaadmengsels van goede kwaliteit en kennis over de toepassing van deze mengsels erg belangrijk zijn voor de ruwvoerproductie van de modern melkveehouder. Ik streef ernaar om waarde toe te voegen voor de melkveehouder, door hen te voorzien van relevante producten en kennis”, licht Holmgaard toe. “Barenbrug levert innovatieve producten aan de Deense markt, die de melkproductie verhogen. Het innovatieve karakter van Barenbrug past goed bij mij. “

 

GreenSpirit voedergraszaden in Denemarken

Barenbrug GreenSpirit graszaden zijn verkrijgbaar in Denemarken via distributeur Linds AS. Een voorbeeld van een innovatief Barenbrug graszaadmengel dat in Denemarken verkrijgbaar is, is GreenSpirit Struktur met NutriFibre voor een hoge productie structuurrijk gras. De aanstelling van Holmgaard onderstreept de ambitie van Barenbrug om Deense melkveehouder optimaal te ondersteunen in het gebruik van graszaden, om zo de productiviteit van hun grasland te vergroten.