Barenbrug trakteert in Gorinchem

Barenbrug trakteert in Gorinchem

Feest tijdens de Rundvee & Akkerbouw Vakdagen in Gorinchem, want de nieuwste grasrassen van Barenbrug zijn uitgeroepen tot nummer 1 van de Aanbevelende Rassenlijst. Dat mag gevierd worden en daarom trakteert Barenbrug van 20 t/m 22 november al haar standbezoekers op iets lekkers.

 

De nieuwe grasrassen zijn ideaal voor veehouders die het maximale uit hun ruwvoer willen halen. Ontdek de basis van hogere melkproductie en lage voerkosten in de stand van Barenbrug, standnummer 232 tijdens de Rundvee & Akkerbouw Vakdagen.

 

Nu al nieuwsgierig naar de winnende grasrassen van Barenbrug? 

 

De nieuwste toprassen van Barenbrug staan nummer 1 op de Aanbevelende Rassenlijst. En daar zijn we trots op. Graag stellen wij u voor aan de nieuwste rassen.

 

Dromara: excellent in zijn opbrengst in combinatie met uitmuntende roestresistentie (9,3) en de beste wintervastheid.  Absoluut de kampioen in de groep Engels raaigras tetraploïde laat doorschietend.

 

Barimero: meesterlijk in zijn opbrengst gecombineerd met de aller beste standvastigheid en roestresistentie. De nummer één in de groep  Engels raaigras diploïde laat doorschietend.

 

Bartombo: massaal laat doorschietend ras met een  uitstekende voederwaarde.  Bartombo heeft een zeer standvastige zode en is bijzonder wintervastheid . Het late doorschietmoment geeft gras met veel VEM en een flexibel maaimoment.

 

Melluck:  bijzondere combinatie van een hoge opbrengst en een zeer dichte zode. Melluck is het beste ras op gronden die veel drachtkracht nodig hebben zoals veengrond en zware kleigrond.

 

Barfamos: heeft zijn faam te danken aan de hoogste opbrengst onder maaien. Daarnaast scoort dit ras hoog in de lijst voor standvastigheid, winterhardheid en heeft een 9 voor roestresistentie.