Beste veld Eredivisie 2012/2013: AZ

De veldencompetitie van de Eredivisie wordt elk seizoen georganiseerd door de Vereniging van Contractspelers (VVCS). Het is voor het eerst sinds deze test 5 jaar geleden is gestart dat de grasmat van 
AZ kan terugkijken op een succesvol seizoen. Naast uiteraard KNVB bekerkampioen te zijn geworden, gaat de club uit Alkmaar er ook nog vandoor met een andere prestigieuze prijs: de grasmat van AZ in het AFAS Stadion is dit seizoen benoemd tot het beste veld van de Eredivisie.

 AZ wordt beoordeeld als beste veld.

 

ProGrasS & Barenbrug feliciteren AZ met beste veld

Dit vonden ProGrasS en Barenbrug reden voor een feestje. Op de vroege morgen van donderdag 15 mei zijn Wout Muilwijk ( ProGrasS) en Jan van den Boom (Barenbrug) naar de club in Noord-Holland afgereisd, om de Groundsmen crew van AZ de felicitaties over te brengen en te trakteren op een RPR taart.

 

Net als vele clubs in Nederland heeft AZ afgelopen jaar het veld ingezaaid met RPR, het nieuwe mengsel van Barenbrug. RPR is een ijzersterk zelf herstellend Engels raaigras dat uitlopers vormt.

RPR

Bent u op zoek naar een sterke grasmat met het vermogen om zichzelf te herstellen? En bent u inmiddels overtuigd? Ga dan nu voor RPR!