De mooiste RPR-mat ligt bij Jochem van Gelder

 

Jochem van Gelder, de bekende tv-presentator, is een fanatieke NEC-supporter en dol op gras. “Grassie is mijn passie , ik heb drie pubers waarvan er twee bijna dagelijks voetballen in de tuin. Ik moet dan ook gras hebben wat tegen een stootje kan. Bij NEC ligt al jaren een perfecte mat, dat wilde ik ook in mijn tuin. Daarom heb ik bewust gekozen voor RPR van Barenbrug.”


NEC-veld in eigen tuin

Het ijzersterke RPR heeft er in de tuin van Jochem van Gelder tot nu toe altijd voor gezorgd dat zijn actieve kinderen altijd kunnen spelen op een perfecte grasmat. De NEC-grasmat is hét paradepaardje van zijn tuin. Nu komt Van Gelder er achter dat hij toch weer wat onderhoud moet doen om de kwaliteitsmat intact te houden. Dit is simpel en zeer effectief als er doorgezaaid wordt met RPR.

 
Bar Power RPR

Door het enorme succes van RPR in de sport en de aanwas van nieuwe rassen zijn er ook RPR-mengsels voor op de golfbaan. Er is nu zelfs een RPR-mengsel gemaakt dat perfect past in particuliere tuinen en trapveldjes. “Ik ga mijn tuin nu weer in orde maken, zodat we de komende jaren ook weer van een heerlijke grasmat kunnen genieten”, aldus Jochem van Gelder, de fieldmanager van eigen tuin. 

 

Meer weten over ijzersterke gazons van RPR, klik hier!

 

 

RPR technologie

De uitlopers in RPR zorgen voor een natuurlijk netwerk van horizontale uitlopers, de zogenaamde determinate stolons. Deze vormen een soort van netting in de zode, waardoor Bar Power RPR een uitstekende betredingstolerantie biedt en ijzersterke gazons mogelijk maakt. Het gras laat zich dankzij RPR niet zomaar uit het gazon schoppen. Zo houdt u de schade aan uw gazon beperkt. Wanneer er wel schade ontstaat treedt het zelfherstellende vermogen van Bar Power RPR in werking.

  

 

 

  

 

Bent u ook op zoek naar een ijzersterke gazon met het vermogen om zichzelf te herstellen? En bent u inmiddels overtuigd? Ga dan nu voor Bar Power RPR!

 

 

 

bijlagen