!

Internationale belangstelling voor NutriFibre en Yellow Jacket op EuroTier 2016

Van 15 tot en met 18 november 2016 was Barenbrug aanwezig op EuroTier in Hannover, Duitsland. Het team dat ons bedrijf daar vertegenwoordigde, bestond uit collega’s van zes verschillende nationaliteiten. Toch was het karakter van het publiek nog veel internationaler: wel 44 nationaliteiten hebben een bezoek gebracht aan onze stand!

 

Wat ons opviel was de grote belangstelling voor de innovaties die we presenteerden: NutriFibre en Yellow Jacket. Mensen uit de praktijk - niet alleen uit Duitsland, maar van over de hele wereld – wilden graag meer weten over deze innovaties en welke voordelen ze de melkveehouder bieden. Het deed ons bovendien goed om de positieve verhalen te horen van huidige gebruikers van onze NutriFibre- en Yellow Jacket producten. Wat volgens de melkveehouders de grootste voordelen van deze innovaties zijn? NutriFibre wordt geprezen door zijn hoge opbrengst en droogtetolerantie. Yellow Jacket coating maakt het telen van luzerne zoveel makkelijker, omdat het zorgt voor een betere kieming en een snellere vestiging.

 

Graag bedanken wij alle bezoekers en iedereen die heeft geholpen heeft om EuroTier 2016 tot een succes te maken!

Over de innovaties

NutriFibre is de nieuwe grastechnologie voor kuilgras. De basis van NutriFibre is zachtbladig rietzwenk en komt voort uit het internationale veredelingsprogramma 'Gras voor hoogproductief melkvee' van de Koninklijke Barenbrug Groep. De NutriFibre-technologie combineert mineralenefficiëntie, hoge eiwitproductie, verteerbare, structuurrijke celwanden en grote bewortelingsintensiteit. Download de brochure om meer te weten te komen over NutriFibre!

 

Yellow Jacket Rhizobium coating zorgt voor een toename van het aantal actieve Rhizobium bacteriën in de bodem, zo dicht mogelijk bij de kiemplant voor het optimale effect. Bovendien 

Moreover, the activity of these bacteria is guaranteed for at least six months in storage. This makes it possible to store excess seed for the next sowing period. Download the brochure to learn more about Yellow Jacket!

terug