Fieldmanager of the Year 2010 gebruikt SOS

 

Fieldmanager of the Year gebruikt SOS

 

Barenbrug heeft een bezoek gebracht aan de winnaar van Fieldmanager of the year.

Deze winnaar en zijn team gebruiken het innovatieve grasmengsel SOS®.

 

Fieldmanager of the Year 2010

Vakblad Fieldmanager heeft dit jaar de verkiezing van fieldmanager of the year opgestart. Een goede mogelijkheid om waardering uit te spreken naar de fieldmanager. Deze sportveldbeheerder is in staat om het niveau van sport te verhogen, dit mag niet onderschat worden.

 

Fieldmanager of the year Bernard van den Bosch

Barenbrug bezoekt fieldmanager of the year, Bernard van den Bosch

Bernard van den Bosch is op 9 november, tijdens het Nationaal Sportveldencongres in Papendal, uitgeroepen tot fieldmanager of the year 2010. Barenbrug ging op bezoek bij Bernard van den Bosch om deze winnaar en zijn team hartelijk te feliciteren met het winnen van deze mooie prijs.


De winnaar Fieldmanager of the Year 2010 gebruikt SOS® van Barenbrug

De fieldmanager of the year is een innovatieve sportveldbeheerder. Deze fieldmanager was dan ook een van de eerste gebruikers van het doorzaai graszaadmengsel SOS® van Barenbrug. SOS® is een innovatief graszaadmengsel met extreem snelle kieming en vestiging, zelfs bij doorzaai in de winter. SOS® kiemt en vestigt zich veel sneller dan Engels raaigras. Velden met speelschade worden in een kort tijdsbestek hersteld tot de vereiste grasbezetting. Hierdoor is de ‘hersteltijd’ na doorzaai sterk gereduceerd. Het SOS® concept voorziet een dichte grasmat gedurende het hele jaar en een verhoging van het aantal speeluren per veld.

Kijk voor meer informatie op de productpagina van SOS®: