Golftour 2008

Na succesvolle uitgaven in 2002, 2004 en 2006 organiseren de Pols Groep, Scotts, Barenbrug en ProGrasS opnieuw een tournee langs een zestal golfbanen in Nederland.

 

Roger Leurs van Scotts zal ingaan op de nieuwste ontwikkelingen en proeven op het gebied van meststoffen voor de golfbaan in Nederland. Door de grasspecialisten van ProGrasS wordt u op de hoogte gebracht van de laatste actualiteiten zoals dauwcontrole, de juiste inzet van wetting-agents, mosbestrijding, effectief doorzaaien, winterbemesting, de aanpak van aaltjes en het voorkomen en bestrijden van ziekten.

 

Tijdens het middagprogramma zal de Pols Groep in samenwerking met haar dealers het laatste nieuws op het gebied van onderhoudsmachines tonen. Naast volop noviteiten binnen het Jacobsenprogramma tonen wij nieuwe machines van Smithco, Koro en Turfco. Uiteraard zal de revolutionaire PlanetAir worden getoond. Verder zullen wij een nieuwe souittechniek onder de aandacht brengen.

 

De deelnemende bedrijven nodigen u van harte uit voor de Golftour 2008.

Pols Groep, Scotts, ProGrass, Barenbrug

 

U kunt zich nu inschrijven door het opsturen van onderstaand antwoordformulier naar de Pols Groep, Antwoordnummer 805, 3200 VH Zuidland. U kunt deze ook faxen naar 0181 425114.

 

Graag tot ziens op de Golftour 2008

 

Inschrijfformulier Golftour 2008