Herstel grasmat na winter

Herstel schade aan uw grasmat met SOS!Winterschade aan uw grasmat is goed te herstellen met SOS. Al vroeg in het voorjaar kan SOS doorgezaaid worden. U kunt dus onder koude omstandigheden al binnen enkele weken een dichte grasmat verkrijgen. Uiteraard kan het hele veld doorgezaaid worden, maar ook alleen kale plekken kunnen worden doorgezaaid om kosten te besparen.

Doorzaaien bij lage temperaturen
SOS maakt doorzaaien tijdens en kort na de winter al mogelijk. Het heeft namelijk de unieke eigenschap dat het al kiemt bij een bodemtemperatuur van 6 °C. De snelle kieming en opkomst maken dit snelle herstel mogelijk: binnen twee tot drie weken heeft u weer een mooie, dichte graszode. Een snel herstel van schade na de winter resulteert uiteindelijk in een forse toename van het aantal speeluren.

 

Resultaten:

  • minder afgelastingen;
  • beter voetbal, vooral in het zestienmetergebied;
  • minder blessures.

 

Goedkoop winterschade herstellen met SOSGoedkoop winterschade herstellen
Ook bij een kleiner budget is het gebruik van SOS geschikt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het zestienmetergebied of zelfs uitsluitend het doelgebied door te zaaien. Zo beperkt u de kosten, terwijl het aantal speeluren toch toeneemt.

Meer over SOS? Klik hier!Met een klein budget een mooi resultaat
Met SOS kunt u schade aan uw grasmat supersnel herstellen, ook in een koud voorjaar. Minder afgelastingen, minder blessures en beter voetbal. Ook met een klein budget! Dus, is uw grasmat ook aan herstel toe? Of het nu het doelgebied in een stadion betreft, het zestienmetergebied bij de plaatselijke amateurclub of het voetbalveldje in uw wijk, ga nú voor SOS.

 Met een klein budget een mooi resultaat

   Voor de specificaties van SOS, klik hier