HR Manager

Je beweegt je op strategisch, tactisch en operationeel niveau

Word jij enthousiast van ieder aspect van HR management? En kun jij de brug slaan van onze bedrijfsstrategie naar een modern operationeel personeelsbeleid? Communiceer jij eerlijk, direct en overtuigend naar collega’s op alle niveaus binnen de organisatie? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe HR Manager en wordt onze slogan binnenkort jouw persoonlijke motto: Make Life Beautiful!

Wat ga je doen

In overleg met directie en management ontwikkel je HR beleid met focus op toegevoegde waarde voor onze bedrijfsstrategie. Hiervoor bouw je de HR afdeling uit tot een moderne professionele organisatie. Je initieert strategische HR projecten waarmee je de HR instrumenten uitbouwt, verstevigt, en waarde toevoegt. Deze functie is een uitbreiding van de huidige HR afdeling. Je geeft leiding aan twee medewerkers en rapporteert aan de algemeen directeur.

 

Jouw hoofdtaken zijn:

 • Ontwikkelen, uitvoeren en uitdragen van het HR beleid.
 • Adviseren aan directie, management, ondernemingsraad en medewerkers over strategie, organisatie, regelgeving, opleiding, duurzame inzetbaarheid en arbeidsvoorwaarden.
 • Initiëren van moderniseringsprojecten waaronder duurzame inzetbaarheid, talentmanagement, beoordelingscyclus, analytics en digitalisering.
 • Uitbouwen en onderhouden van je HR gerelateerd netwerk.
 • Uitvoeren van recruitment.
 • Aansturen van personeels- en salarisadministratie.
 • Begeleiden van verzuim- en re-integratietrajecten.

Wat bieden we jou?

 • Wij bieden een inspirerende internationale werkomgeving in een middelgroot bedrijf. Barenbrug is wereldwijd een sterk merk.
 • Als een spin in het web beweeg je in de hele organisatie op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Een bijzonder veelzijdige baan!
 • Je krijgt alle ruimte om de HR afdeling opnieuw vorm te geven en uit te bouwen tot een moderne professionele organisatie.
 • Waar nodig bieden we aanvullende training om je te helpen jouw prestaties te optimaliseren.
 • Je collega’s zijn betrokken waardoor je snel wordt opgenomen in de Barenbrug familie.
 • Je verdient een prima salaris en hebt een compleet pakket moderne arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?

Ben jij de collega die wij zoeken? Mail dan je sollicitatie naar Jos van der Wielen, Algemeen Directeur (vacature@barenbrug.nl). Voor extra informatie neem je contact op met Jos van der Wielen (Tel. 024-3488100). Informatie over de onderneming vind je op www.barenbrug.nl.

Waar kom je terecht?

Barenbrug is een internationale graszaadonderneming én een middelgroot (h)echt familiebedrijf. Dat vertaalt zich in aandacht voor elkaar. En in de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen vanuit eigen kennis en kracht binnen een werkomgeving waar respect en waardering centraal staan. We zijn trots, bevlogen en gezond eigenwijs. Op die manier creëren we al 116 jaar graszaad-oplossingen voor onze klanten in de melkveehouderij en in de sport en recreatie. Door onze focus op de klant te houden en optimaal in te spelen op zijn behoefte, zijn we in staat onze duurzame en innovatieve producten wereldwijd te ontwikkelen, te produceren en te vermarkten. Je vindt onze grassen in weilanden over de hele wereld, maar ook in stadions en op sportvelden waaronder de Wereld- en Europese kampioenschappen, golfbanen, openbare ruimtes en tuinen. Elke dag werken meer dan 800 medewerkers in 18 landen op 6 continenten om onze goede naam hoog te houden. Op het Nederlandse hoofdkantoor in Nijmegen vind je ruim 130 collega’s.

terug