Marjolein Willeboordse-van Noorloos treedt toe aan de Raad van Bestuur van Koninklijke Barenbrug Group.

Per 1 april 2023 zal Marjolein Willeboordse-van Noorloos toetreden tot de Raad van Bestuur van de Koninklijke Barenbrug Groep. Zij zal met ingang van 1 juli de taken overnemen van René van Raan die dan, na bijna 32 jaar bij het familiebedrijf werkzaam te zijn geweest, waarvan de laatste 14 jaar als lid van de Raad van Bestuur, met pensioen zal gaan.

Marjolein komt van het beursgenoteerde AkzoNobel, waar zij meest recent de rol van Global Finance Director Manufacturing heeft bekleed. Ze heeft brede internationale expertise op het gebied van financial control, IT, compliance, reporting, post merger integration en ERP-implementatie.

 

Alvorens actief te worden bij AkzoNobel heeft Marjolein verschillende financiële functies vervuld bij VodafoneZiggo, waaronder Senior Business Controller, Director Corporate Control en Director Finance Operations.

 

Met de aanstelling van Marjolein voegt Barenbrug nieuwe expertise en competenties toe aan haar vierhoofdige Raad van Bestuur. Zij zal gedurende de eerste drie maanden nauw samenwerken met René van Raan in het kader van overdracht.

John Thijssen, voorzitter Raad van Bestuur: 

 

We zijn verheugd met de benoeming van Marjolein. We zijn de afgelopen jaren behoorlijk gegroeid, zowel organisch als ook door overnames en blijven daarin erg ambitieus. Als organisatie blijven we ons verder ontwikkelen en de kennis en ervaring van Marjolein is daarbij erg welkom”.  

Over Koninklijke Barenbrug Groep

De Koninklijke Barenbrug Groep, met hoofdkantoor in Nederland, is een familiebedrijf van de vierde generatie dat zich richt op onderzoek, ontwikkeling en productie van graszaden en gewassen voor agrarische en recreatieve markten. Met meer dan 900 werknemers, actief in meer dan 20 landen en op zes continenten in alle grote klimaatregio’s, is het onze missie om de productiviteit van dieren te verbeteren om de wereld te helpen voeden en mensen meer te laten genieten van hun groene omgeving. Onze werkmaatschappijen zorgen samen voor een jaaromzet van meer dan 370 miljoen euro. Meer informatie is te vinden op www.barenbrug.com.

terug