Mooiste meisjes van Nederland vreten NutriFibre

Als het aan Barenbrug ligt vreten de mooiste meisjes van Nederland dit weekend NutriFibre. Barenbrug, dé leverancier van gezond ruwvoer, biedt namelijk alle veehouders op de NRM aan NutriFibre te voeren aan hun topkoeien. Tijdens de NRM is er volop smakelijk NutriFibre hooi beschikbaar voor alle koeien. NutriFibre is gras met de unieke combinatie van structuur en voederwaarde. Het structuurrijke gras zorgt voor een optimale penswerking van de koe. Daarnaast heeft het ruwvoer een uitstekende voederwaarde waardoor de koeien meer melk geven met hogere gehalten.

NRM NutriFibreWin NutriFibre op de NRM

Naast de veehouders die hun koeien presenteren op de NRM is er voor alle andere veehouders ook de mogelijkheid om gratis de voordelen van NutriFibre te ontdekken. Iedere twee uur verloot Barenbrug 15 kilo Structuur mét NutriFibre. Om mee te doen hoeft u alleen maar de bon uit het bonnenboekje, die u ontvangt bij binnenkomst, in te leveren op de Barenbrug stand.

Succesfactor van NutriFibre
De succesfactor achter NutriFibre is zachtbladig rietzwenkgras. Barenbrug is er in geslaagd de smakelijkheid en de voederwaarde van deze grassoort enorm te verbeteren. Daarmee is NutriFibre de perfecte ruwvoerbron voor de moderne melkveehouderij. Naast structuur en voederwaarde heeft NutriFibre nog meer voordelen. Wilt u meer weten over dit unieke gras, klik dan hier.