RKC Waalwijk heeft dubbel feest!

Barenbrug Holland BV en Joh. Vos Capelle BV feliciteren RKC Waalwijk met het behalen van het beste veld in de Jupiler League. RKC heeft niet alleen het beste veld, maar zijn ook de beste voetbalclub uit de Jupiler League en zijn gepromoveerd naar de Eredivisie.
 

Na een spannend seizoen tot aan de voor na laatste competitiewedstrijd, is het dan toch gelukt om eindelijk de terugkeer naar de Eredivisie te maken.

Mede door een fantastisch onderhouden veld door fieldmanager Ronald de Nijs en facilitair manager Sander Mijnhijmer is het RKC gelukt om zich op alle fronten de beste te noemen. Door het geweldig bespeelbare veld zijn er ook veel thuiswedstrijden gewonnen. Door regelmatig SOS® door te zaaien, is het veld het gehele seizoen als beste bespeelbaar geweest.

 

Op het hoofdveld werd de SOS® taart door verkoopspecialist Jan van den Boom en Dirk de Jong van Joh. Vos Capelle BV overhandigd. Aankomend seizoen hoopt RKC wederom mee te gaan draaien in de top van beste velden. Uiteraard gaan ze ook voetballend voor de top!