Samenwerking Barenbrug in Uruguay

Uruguay, maart 2018 -De Koninklijke Barenbrug Groep kondigt met veel genoegen een exclusief lokaal samenwerkingsverband in Uruguay aan. Barenbrug en Calvase/MegaAgro, een vooraanstaand leveringsbedrijf voor de agrarische sector, zijn een overeenkomst aangegaan betreffende de exclusieve distributie voor deze markt. "We zijn trots en hebben er alle vertrouwen in dat de synergie die uit deze samenwerking voortkomt voordelen zal opleveren voor agrariërs in Uruguay", zegt Eduardo Bayley, Managing Director van Barenbrug Argentinië, die verantwoordelijk is voor de activiteiten van Barenbrug in Uruguay.

Belangrijke speler

Uruguay is internationaal een belangrijke speler betreffende de levering van hoogkwalitatief rundvlees. Het land is een bewezen betrouwbare partner voor internationale commerciële activiteiten. Barenbrug is sinds jaar en dag actief in Uruguay met de verkoop en het testen van voedergrassen, waarmee topresultaten worden behaald. In combinatie met modern grasmanagement kan deze superieure genetica de productie een boost geven en de winstgevendheid positief beïnvloeden voor Uruguayaanse agrariërs.

Lokale partner, expertise en kennis

De diepgaande kennis en het topteam van Calvase zullen in combinatie met het internationale netwerk van Barenbrug op het gebied van plantenveredeling, zaadproductie en marketing en sales tot een sterke synergie leiden. Calvase/MegaAgro beschikt over een groot team van professionals dat gestoeld is op een serieuze instelling en betrokkenheid betreffende de agrarische cultuur in Uruguay. "Door de samenwerking met Barenbrug kunnen we beschikken over hoogkwalitatief genetisch materiaal en krijgen we toegang tot de technologie en meest recente onderzoeken wereldwijd", zegt landbouwtechnisch ingenieur Juan Miguel Otegui, Managing Director van MegaAgro.

Juan Miguel Otegui, Managing Director Calvase/MegaAgro

Calvase Servicios SA

Calvase werd in 1986 opgericht als coöperatie voor voederzaadproducenten. Het bedrijf richt zich op de productie, verwerking en commercialisering van zaden. In 2013 werd Calvase Cooperativa onderdeel van Megra Agro, een bedrijf voor agrarische diensten, en ging het verder onder de naam Calvase Servicios SA. Het bedrijf produceert nog steeds zaden en beschikt over veel medewerkers, waarvan er meer dan twintig voor de dienstverlener werken, wat aangeeft hoe maatschappelijk serieus en betrokken het bedrijf is. Calvase is niet alleen een merk. Het is een geloofwaardig voorstel. Het is traceerbaarheid. Het is Team. Het is Uitmuntendheid op het gebied van zaden.

terug