Uitbreiding raad van bestuur Koninklijke Barenbrug Groep

John ThijssenDe raad van bestuur breidt uit om de sterk groeiende onderneming te besturen en nieuwe kansen wereldwijd te benutten. John Thijssen is benoemd tot lid van de raad van bestuur per 1 juli 2013. Hij is verantwoordelijk voor de business op het noordelijk halfrond: Europa, Verenigde Staten en China. Directies van de operationele bedrijven in deze regio rapporteren aan de heer Thijssen. Naast het optimaliseren van de huidige activiteiten, richt de heer Thijssen zich op nieuwe strategische samenwerkingen en overnames in deze regio's.

Barenbrug groeit

De laatste jaren is de Koninklijke Barenbrug Groep agressief gegroeid. Niet alleen wat omzet betreft, maar ook het aantal operationele bedrijven waaronder Barenbrug Zuid Afrika, Barenbrug Brazilië en de nieuwe strategisch samenwerking met Dow AgroSciences. Daarnaast verandert de mondiale (gras-)zaden business en bieden zich veel kansen aan in verschillende regio's.

 

John Thijssen

John (43) werkt vanaf 1994 bij Barenbrug in verschillende functies in Europa en in de Verenigde Staten, waarvan de laatste acht jaar als CEO van Barenbrug USA. John heeft een ruime ervaring in de graszaadindustrie.