Veehouders en topkoeien op de NRM maken kennis met NutriFibre

Naast het aanschouwen van Nederlands mooiste koeien konden veehouders op de NRM ook kennis maken met NutriFibre. Het gezonde ruwvoer was prominent aanwezig op de rundvee manifestatie in Zwolle.

NutriFibreBarenbrug stelde veehouders in de gelegenheid NutriFibre op te nemen in het rantsoen tijdens de beursdagen. Het smakelijke NutriFibre hooi had gretig aftrek bij het topvee. Het voederwaarde onderzoek uitgevoerd door BLGG bevestigd de goede kwaliteit van het NutriFibre hooi dat tijdens de NRM aangeboden werd door Barenbrug. Naast de koeien hebben ook de bezoekers op de NRM zich laten overtuigen van de kwaliteiten van NutriFibre in de Barenbrug stand. Bovendien gingen acht prijswinnaars naar huis met vijftien kilo NutriFibre graszaad.

Succesfactor van NutriFibre
De succesfactor achter NutriFibre is zachtbladig rietzwenkgras. Barenbrug is er in geslaagd de smakelijkheid en de voederwaarde van deze grassoort enorm te verbeteren. Daarmee is NutriFibre de perfecte ruwvoerbron voor de moderne melkveehouderij. Naast structuur en voederwaarde heeft NutriFibre nog meer voordelen. Wilt u meer weten over dit unieke gras, bezoek dan de website http://www.barenbrug.nl/nutrifibre.