Kernactiviteiten

De Koninklijke Barenbrug Groep houdt zich wereldwijd bezig met het onderzoeken en ontwikkelen van graszaden. Ook behoren de productie en marketing en sales van graszaad tot onze kernactiviteiten.

 

De kernactiviteiten van Barenbrug bestaan uit: Onderzoek en Ontwikkeling, Graszaadproductie en Sales en Service.

Onderzoek en ontwikkeling

De ontwikkeling van grassen en voedergewassen is onze kerncompetentie en is gericht op toegevoegde waarde voor de gebruiker van onze producten. Onze R&D-organisatie is gedecentraliseerd in 22 landen verdeeld over 5 continenten in de belangrijkste klimaatregio’s op aarde.

Graszaadproductie

De productie van graszaad voor Barenbrug vindt plaats in zo'n 20 verschillende landen. 80 procent van de productie vindt plaats in Europa en Noord-Amerika. Om dit mogelijk te maken, onderhoudt Barenbrug duurzame relaties met talloze ervaren teeltbedrijven over de hele wereld, geleid door professionele productiemanagers.

Sales en service

We hebben ons toegewijd aan het verhogen van de kwaliteit en productiviteit van gewassen. Onze vestigingen, gedecentraliseerd in 18 landen op 6 continenten, bieden deze oplossingen. Deze vestigingen zijn verantwoordelijk voor de marketing en sales in hun regio.

terug