Missie, visie & kernwaarden

Onze missie en kernwaarden liggen aan de basis van ons succes. Onze kernwaarden zijn simpele concepten die min of meer vanzelfsprekend lijken, maar de combinatie van deze elementen is dat verre van.

 

De kernwaarden van Barenbrug zijn: Innovatief, Teamwork, Betrokken, Professioneel en Integer

Missie

"Increase animal productivity to help feed the world and enhance the enjoyment of green spaces."

Onze visie

We zijn de voorkeurspartner voor innovatieve en duurzame voeder- en grasoplossingen, door het delen van onze mondiale expertise met onze lokale klanten. De klant komt op de eerste plaats binnen het bedrijf, waardoor de ervaring met Barenbrug op elk niveau uitmuntend is. Dat is onze toezegging, onze Barenbrug-belofte.

Onze kernwaarden

We hebben vijf kernwaarden gedefinieerd die ons helpen onze missie op de juiste manier te realiseren. Deze geven richting aan wie we zijn en wat we uitstralen.

 

 

 

Deze waarden zijn de basis van onze woorden en daden:

 

Innovatief

Een wereld vol mogelijkheden. Toen Jozef Barenbrug in 1904 Barenbrug oprichtte, zag hij kansen. En die zien we nog steeds! Door creatief, flexibel en ondernemend te zijn maken we het verschil. Want innovatie is de sleutel tot succes in onze voortdurend veranderde wereld. Iedere dag maken we het leven mooier. Weg van de gebaande paden, op zoek naar nieuwe mogelijkheden!

 

Teamwork

Wij geloven dat mensen elkaar echt kunnen versterken. We geloven in samen werken, in samen bouwen. Met elkaar als Barenbruggers, met onze partners én met onze klanten. Zo komen we tot de mooiste resultaten. Samen staan we sterker.

 

Betrokken

Echte waarde? Die krijg je door duurzaam te ondernemen. Wij hebben een gezonde planeet voor ogen met gelukkige mensen en sterke Barenbrug-medewerkers. Dat vinden we als familiebedrijf belangrijk. Daarom zetten we in op maatschappelijk verantwoord ondernemen met concrete doelen. Neem bijvoorbeeld onze Helping With Hands Foundation. Samen zorgen we voor een betere wereld.

 

Professioneel

Het hart van ons bedrijf? De mensen! Zij staan elke dag klaar voor onze klanten. Daarom ondersteunen we hen en moedigen we hen aan om het beste uit zichzelf te halen. Want mensen maken het verschil!

 

Integer

Eerlijkheid, betrouwbaarheid, openheid. Goede manieren en integriteit vinden we belangrijk. Daarom hebben wij onze waarden vastgelegd in onze gedragscode. Want goed zakendoen begint met vertrouwen. Onze koninklijke onderscheiding is hier een mooi bewijs van. Daar mogen we trots op zijn.