Missie, visie & kernwaarden

Onze missie en kernwaarden liggen aan de basis van ons succes. Onze kernwaarden zijn simpele concepten die min of meer vanzelfsprekend lijken, maar de combinatie van deze elementen is dat verre van.

 

De kernwaarden van Barenbrug zijn: Innovatief, Coöperatief, Bewust, Deskundig en Integer

Missie

Increase animal productivity to help feed the world and enhance the enjoyment of green space

Onze visie

We zijn de voorkeurspartner voor innovatieve en duurzame voeder- en grasoplossingen, door het delen van onze mondiale expertise met onze lokale klanten. De klant komt op de eerste plaats binnen het bedrijf, waardoor de ervaring met Barenbrug op elk niveau uitmuntend is. Dat is onze toezegging, onze Barenbrug-belofte.

Onze kernwaarden

Barenbrug streeft ernaar het leven nog mooier te maken. Onze missie is dan ook de dierproductiviteit verhogen om bij te dragen aan het voeden van de wereld, en het plezier van het genieten van de groene ruimte versterken. Daarom geven we elke dag het beste van onszelf.

We hebben vijf kernwaarden gedefinieerd om de realisatie van onze missie te ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat betrokkenheid, innovatie, teamwerk, integriteit en professionaliteit ons kunnen helpen trouw aan onszelf te blijven en onze missie te realiseren.  

 

 

 

Deze waarden zijn de basis van onze woorden en daden:

 

Innovatief

Toen Joseph Barenbrug naar gras keek, zag hij een wereld aan mogelijkheden voor zich; en dat is ook wat wij nog altijd zien! Door creatief, slagvaardig en ondernemend te zijn, kunnen we het verschil maken. Want in deze steeds veranderende wereld met behoeften die continu verschuiven, is innovatie de sleutel naar succes. We kiezen graag voor de minder bewandelde paden om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. 

 

Coöperatief

Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar sterker kunnen maken. Samen met onze klanten, onderzoekspartners en distributiepartners realiseren we de beste resultaten. Teamwerk is de sleutel van ons succes.

 

Bewust

We zijn ervan overtuigd dat echte waarde alleen kan worden bereikt door duurzaam ondernemen. We zijn ervan overtuigd dat duurzaam ondernemen de sleutel is naar echte waarde. We nemen onze verantwoordelijkheid. Als familiebedrijf streven we naar een gezonde planeet met gelukkige mensen en sterke Barenbrug-collega's. Daarom zijn al onze operationele activiteiten gebaseerd op maatschappelijk verantwoord ondernemen. We geloven in specifieke meetbare doelen en gaan uitdagingen niet uit de weg; net als bij onze stichting Helping with Hands. Samen kunnen we de wereld mooier maken.

 

Deskundig

Het hart van het bedrijf? Onze mensen! We bevorderen en stimuleren alle medewerkers van Barenbrug om het beste uit henzelf te halen voor onze klanten, leveranciers en andere belanghebbenden. Omdat de mensen het verschil maken.

 

Integer

Eerlijk, verantwoordelijk, betrouwbaar; dat is hoe wij zaken doen. Een goed bedrijf begint eenvoudigweg met goede manieren, daarom hebben we die van ons vastgelegd in onze Gedragscode. Omdat vertrouwen de basis van solide relaties is. Onze klanten kunnen ons daarvoor verantwoordelijk houden. Barenbrug is trots op de koninklijke onderscheiding.