Barenbrug in Trots op Gelderland

 

12 februari 2015 - Je denkt misschien dat alles uit de Randstad komt… TOG? Maar niets is minder waar. TOG – Trots op Gelderland, het nieuwe programma over innovatie van Omroep Gelderland. Want hier gebeurt het, en daar mogen we trots op zijn!

Innovatieve Gelderlanders
Presentatrice Irene ten Voorde test, probeert en laat zien wat er ontdekt, uitgevonden en geproduceerd wordt in het Gelderse landschap. We gaan langs bij bijzondere Gelderlanders wiens leven flink is verbeterd door een innovatie. En ook innovaties in de eigen buurt komen voorbij. Want onder het motto verbeter de wereld, begin bij jezelf, innoveren wij Gelderlanders er ook in onze eigen buurt op los.

Trots op Barenbrug

Deze week gaat Irene in de 6e aflevering van TOG - Trots op Gelderland naar een paar bedrijven van wereldformaat: De wereldleider in graszaad komt uit het Gelderse Oosterhout: zelfs op de Olympische Spelen ligt hun gras.

 

bekijk hier de uitzending van Trots op Gelderland met daarin grasexpert Jan van den Boom van Barenbrug Holland bv.

 

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaien
Trots op Gelderland heeft al laten zien hoe innovatief Barenbrug is. Toch blijkt het kiezen van een bepaald mengsel en het weten wanneer in- en door te zaaien, in praktijk erg lastig te zijn. Dit doordat elke grasmat anders is. Hiervoor heeft Barenbrug nu een handige app ontwikkeld om de gebruiker te helpen. Via de app is het mogelijk om de grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. Een perfecte grasmat, dat wilt u TOG ook?

 

Klik hier om de Sidekick app te downloaden