Beste grasmat van het WK, trainingsveld van het Nederlands elftal met RPR-gras

9 juli 2014 - Het Nederlands elftal  traint in Brazilië op een biljartlaken. Het veld wordt door velen geroemd als het beste veld van het WK. Belangrijke speler in dit verhaal is RPR, gras met bovengrondse uitlopers en daardoor ijzersterk. Dit innovatieve gras van Barenbrug  is een wereldwijd succes op sportvelden  en golfbanen. Het trainingsveld is geroemd door Louis van Gaal en zijn staf.

 

Bekijk de video en zie het zelf; het is mogelijk om een perfecte grasmat in Brazilië te creëren.

 

 

 

 

Hoogste bespelingstolerantie
RPR is een zelf herstellend Engels raaigras dat uitlopers vormt. De uitlopers zorgen voor een natuurlijk netwerk van stolonen. Eigenlijk is dit een soort van wapening in de zode, waardoor RPR de hoogste bespelingstolerantie biedt. In plaats van losse grasplantjes, zoals traditioneel Engels raaigras, heeft ieder grasplantje van RPR een link naar andere plantjes en naar de bodem waardoor intensieve bespeling mogelijk is. 

 

Klik hier voor meer over RPR!

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaienBarenbrug Sidekick - Jouw app voor perfect gras

Een biljartlaken hoeft niet langer een droom te zijn met de Sidekick app van Barenbrug. Barenbrug heeft gemerkt dat het in de praktijk lastig blijft om voor een bepaald mengsel te kiezen en dan ook nog te weten wanneer dit ingezaaid en/of doorgezaaid moet worden. Hiervoor heeft Barenbrug deze app ontwikkeld, om de gebruiker te helpen. Via de app is het mogelijk om de grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. 

Klik hier om Barenbrug Sidekick te downloaden.