Beste veld Eredivisie 2012/2013: AZ

De veldencompetitie van de Eredivisie wordt elk seizoen georganiseerd door de Vereniging van Contractspelers (VVCS). Het is voor het eerst sinds deze test 5 jaar geleden is gestart dat de grasmat van 
AZ kan terugkijken op een succesvol seizoen. Naast uiteraard KNVB bekerkampioen te zijn geworden, gaat de club uit Alkmaar er ook nog vandoor met een andere prestigieuze prijs: de grasmat van AZ in het AFAS Stadion is dit seizoen benoemd tot het beste veld van de Eredivisie.

 AZ wordt beoordeeld als beste veld.

 

ProGrasS & Barenbrug feliciteren AZ met beste veld

Dit vonden ProGrasS en Barenbrug reden voor een feestje. Op de vroege morgen van donderdag 15 mei zijn Wout Muilwijk ( ProGrasS) en Jan van den Boom (Barenbrug) naar de club in Noord-Holland afgereisd, om de Groundsmen crew van AZ de felicitaties over te brengen en te trakteren op een RPR taart.

 

Net als vele clubs in Nederland heeft AZ afgelopen jaar het veld ingezaaid met RPR, het nieuwe mengsel van Barenbrug. RPR is een ijzersterk zelf herstellend Engels raaigras dat uitlopers vormt.

RPR

Bent u op zoek naar een sterke grasmat met het vermogen om zichzelf te herstellen? En bent u inmiddels overtuigd? Ga dan nu voor RPR!

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaien Barenbrug Sidekick - Jouw app voor perfect gras
Een perfecte grasmat als die van AZ kan voor iedereen mogelijk zijn. Barenbrug heeft hiervoor de Barenbrug Sidekick app ontwikkeld. Elke grasmat is uniek en dat zorgt ervoor dat het in de praktijk soms lastig is om een bepaald mengsel te kiezen en dan ook nog te weten wanneer dit moet worden in- en/of doorgezaaid. Hiervoor heeft Barenbrug nu de handige app Barenbrug Sidekick ontwikkeld om de gebruiker te helpen. Via de app is het mogelijk om de grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. Barenbrug Sidekick, een stap verder naar de perfecte grasmat!

Klik hier om Barenbrug Sidekick te downloaden