Grasgids 2015

De Grasgids 2015 is uit! Elk jaar biedt de Grasgids weer het meest recente overzicht van de allerbeste, natuurlijke grasrassen. Voor de samenstelling van de gids wordt gebruik gemaakt van vergelijkend rassenonderzoek. Ook de rassen van Barenbrug komen dit jaar weer sterk uit de test. Benieuwd?

Download hier de Grasgids 2015!

 

Speciaal voor sportvelden heeft Barenbrug graszaadmengsels met een SV7, SV8 en SV100-keurmerk. Dit zijn graszaadmengsels die in de Grasgids 2015 naar voren komen als de best geteste rassen voor sportvelden
. Voor meer informatie, klik op een van de SV graszaadmengsels voor meer informatie of bekijk onze onderstaande producten.

 

Meer weten over over de Grasgids, klik hier! 

Meer over Rapide SV7, klik hier!

Rapide SV7 - Sportmengsel met top-rassenlijstrassen

Meer over Supersport SV8, klik hier!

Supersport SV8 - Voor inzaai en hoge betreding

 

Meer over Bar Champion SV100, klik hier!

Bar Champion SV100 - Snelle vestiging met  top Grasgids rassen

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaien

Sterke graszaadmengsels zijn een must voor een perfecte grasmat. Toch is dit niet alles. Het blijkt in praktijk lastig te zijn om het goede mengsel te kiezen en dan ook nog te weten wanneer dit ingezaaid en/of doorgezaaid moet worden. Hiervoor heeft Barenbrug nu een handige app ontwikkeld om de gebruiker te helpen. Via de app is het mogelijk om de grasmat de beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. 

Klik hier om Barenbrug Sidekick te downloaden.  

 bijlagen