Herstel grasmat na winter

Herstel schade aan uw grasmat met SOS!24 februari 2014 - Winterschade aan uw grasmat is goed te herstellen met SOS. Al vroeg in het voorjaar kan SOS doorgezaaid worden. U kunt dus onder koude omstandigheden al binnen enkele weken een dichte grasmat verkrijgen. Uiteraard kan het hele veld doorgezaaid worden, maar ook alleen kale plekken kunnen worden doorgezaaid om kosten te besparen.

Doorzaaien bij lage temperaturen
SOS maakt doorzaaien tijdens en kort na de winter al mogelijk. Het heeft namelijk de unieke eigenschap dat het al kiemt bij een bodemtemperatuur van 6 °C. De snelle kieming en opkomst maken dit snelle herstel mogelijk: binnen twee tot drie weken heeft u weer een mooie, dichte graszode. Een snel herstel van schade na de winter resulteert uiteindelijk in een forse toename van het aantal speeluren.

 

Resultaten:

  • minder afgelastingen;
  • beter voetbal, vooral in het zestienmetergebied;
  • minder blessures.

 

Goedkoop winterschade herstellen met SOSGoedkoop winterschade herstellen
Ook bij een kleiner budget is het gebruik van SOS geschikt. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alleen het zestienmetergebied of zelfs uitsluitend het doelgebied door te zaaien. Zo beperkt u de kosten, terwijl het aantal speeluren toch toeneemt.

Meer over SOS? Klik hier!Met een klein budget een mooi resultaat
Met SOS kunt u schade aan uw grasmat supersnel herstellen, ook in een koud voorjaar. Minder afgelastingen, minder blessures en beter voetbal. Ook met een klein budget! Dus, is uw grasmat ook aan herstel toe? Of het nu het doelgebied in een stadion betreft, het zestienmetergebied bij de plaatselijke amateurclub of het voetbalveldje in uw wijk, ga nú voor SOS.

 

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaienBarenbrug Sidekick - Jouw app voor perfect gras

SOS is een van de innovaties van Barenbrug die een stap vooruit maakt naar de perfecte grasmat. Elke grasmat is uniek en dat zorgt ervoor dat het in de praktijk soms lastig is om een bepaald mengsel te kiezen en dan ook nog te weten wanneer dit moet worden ingezaaid en/of doorgezaaid. Hiervoor heeft Barenbrug nu de handige app Barenbrug Sidekick ontwikkeld om de gebruiker te helpen. Via de app is het mogelijk om de grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. Barenbrug Sidekick, een stap verder naar een perfecte grasmat.

Klik hier om de Barenbrug Sidekick app te downloaden

Met een klein budget een mooi resultaat

   Voor de specificaties van SOS, klik hier