RPR-gras genomineerd voor Innovatieprijs

gouden klavertje vier innovatieprijs9 augustus 2013 - Het nieuwe innovatieve RPR-gras voor sportvelden, golfbanen en openbaar groen is genomineerd voor het Gouden Klavertje Vier. Deze innovatieprijs voor meest opvallende innovativiteit wordt uitgereikt op 10 september tijdens de beurs Groentechniek Holland in Biddinghuizen. RPR-gras werd ontwikkeld door graszaadonderneming Barenbrug. Firma Vos Capelle, een van de hoofddealers van Barenbrug, presenteert RPR in haar beursstand op Groen Techniek Holland.

RPR ijzersterk zelfherstellend Engels raaigrasVernieuwend en onderscheidend

RPR, ijzersterk zelfherstellend Engels raaigras, maakt het mogelijk om speelschade tot een minimum terug te dringen. De grassoort is uniek en vormt met haar horizontale uitlopers een wapening in de zode, waardoor deze vele malen sterker is dan andere Engels raaigrassen. Dit zorgt voor een unieke combinatie: een hoge betredingstolerantie en een snel zelfherstel voor minimale speelschade en een goede conditie van uw grasmat. Meer informatie over RPR vindt u op deze website.

In het persbericht leest u meer over de nominaties, de jury en de beurs Groen Techniek Holland in Biddinghuizen.

Klik hier voor meer informatie over RPR

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaienBarenbrug Sidekick - Jouw app voor perfect gras

Naast RPR heeft Barenbrug nog veel meer innovaties voor elke soort grasmat. Of het nu gaat om een golfbaan of het voetbalveldje om de hoek, Barenbrug helpt u op weg. De Barenbrug Sidekick app is namelijk ontwikkeld om een grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. Hierdoor wordt het makkelijker om een bepaald mengsel te kiezen en om te weten wanneer dit moet worden in- en/of doorgezaaid. Barenbrug Sidekick is een stap verder naar een perfecte grasmat.

Klik hier om de Barenbrug Sidekick app te downloaden