RPR in grasmat SC Heerenveen

Groundsman Henk Schreuder is trots op de grasmat van SC Heerenveen.1 juli 2014 - De grasmat van SC Heerenveen is volledig verwijderd en vervangen door RPR. De oude grasmat deed sinds het seizoen 2009/2010 dienst in het Abe Lenstra stadion. Er zijn graszoden gelegd op de geprepareerde grond.

 
Optimale aanleg

Groundsman Henk Schreuder is trots op de grasmat van SC Heerenveen. Na de aanleg van de grasmat van SC Heerenveen was het zaak om deze goed nat te houden zodat de wortels zich kunnen nestelen. Bij de aanleg van de vorige grasmat waren de weersomstandigheden niet optimaal. Dit was nu beter en het wortelstelsel van RPR zal zich overal nestelen. 

De grasmat van SC Heerenveen is volledig verwijderd en is vervangen door RPR.De werking van RPR
RPR is een Engels raaigras en is overal zeer succesvol gebleken. Het is een ijzersterk gras waarop de meest heftige wedstrijd kan worden uitgevochten. Het gras is zo sterk door haar horizontale uitlopers, de zogenaamde determinate stolons. Elk grasplantje maakt een verbinding naar de grond en naar een ander plantje. Hierdoor ontstaat een stevig netwerk van grasplantjes dat bijna niet kapot te krijgen is. Mocht de grasmat toch beschadigen, dan treedt het zelfherstellende vermogen van RPR in werking. Hierdoor is de grasmat van SC Heerenveen binnen mum van tijd weer in topkwaliteit.

Bent u ook op zoek naar een sterke grasmat met het vermogen om zichzelf te herstellen? En bent u inmiddels overtuigd? 

Ga dan nu voor RPR!

Bekijk de IJZERSTERKE video!

Dé ware grasrevolutie nu op beeld.


Barenbrug Sidekick: advies bij in- en doorzaaienBarenbrug Sidekick - Jouw app voor perfect gras
Een perfecte grasmat is niet alleen weggelegd voor SC Heerenveen, Barenbrug heeft namelijk de Sidekick app ontwikkeld. Dit is een app die hulp biedt bij het kiezen van bepaalde graszaadmengsels en wanneer deze ingezaaid en/of doorgezaaid moeten worden. Via de app is het mogelijk om de grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen.

 

Klik hier om de Barenbrug Sidekick app te downloadenbijlagen