Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard!

25 februari 2014 - We worden over de hele wereld gekopieerd. Goedkope namaakproducten worden schaamtelos op de markt gezet en zijn “ontwikkeld” binnen een paar maanden na de introductie van bijvoorbeeld SOS. Er zijn behoorlijke twijfels te zetten bij de kwaliteit van deze goedkope “ik ook” producten, omdat we 10 jaar hebben geïnvesteerd in SOS.

SOS succesvol

Referenties bewijzen het succes van SOS. Zo heeft SOS als redmiddel gediend op het WK in Zuid-Afrika in 2010. Binnen een mum van tijd stond het gras erop en werden de wedstrijden op een superstrakke grasmat gespeeld. Ook bij Eredivisieclubs is SOS zeer populair, vooral in de winterperiode wordt er fanatiek doorgezaaid. De kwaliteit van de sportvelden is dan ook zeer hoog.

 

Research & Development

Door te investeren in onderzoek en ontwikkeling zijn onze innovaties sterker en beter dan ooit! Aan het einde van de dag is dit kopieergedrag pure vleierij voor ons.

Is uw grasmat ook aan herstel toe? Of het nu het doelgebied in een stadion betreft, het zestienmetergebied bij de plaatselijke amateurclub of het voetbalveldje in uw wijk, ga nú voor SOS!

 

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaienBarenbrug sidekick - jouw app voor perfect gras

SOS is een van de innovaties van Barenbrug die een stap vooruit maakt naar de perfecte grasmat. Elke grasmat is uniek en dat zorgt ervoor dat het in de praktijk soms lastig is om een bepaald mengsel te kiezen en dan ook nog te weten wanneer dit moet worden ingezaaid en/of doorgezaaid. Hiervoor heeft Barenbrug nu de handige app Barenbrug Sidekick ontwikkeld om de gebruiker te helpen. Via de app is het mogelijk om de grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. Barenbrug Sidekick, een stap verder naar een perfecte grasmat.

 

Klik hier om de Barenbrug Sidekick app te downloaden