'Ik kan de extra opbrengst in vergelijking met vorig jaar bijna niet geloven.'

Zie het. Los het op.

We houden van boeren die met plezier hun werk doen, kinderen die op zacht gras heerlijk aan het spelen zijn en koeien die voedingsrijk voeder eten. Daarom bieden wij de beste gras- en voederoplossingen. Omdat onze klanten de beste basis verdienen: een basis voor mogelijkheden!

Samen oplossingen creëren

Bij Barenbrug begint het bij het luisteren naar jou. Jouw uitdagingen zijn onze uitdagingen. Als jij ons vertelt wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken, ontwikkelen we daar samen een oplossing voor.

Langdurige partnerschappen

Teamwerk is onze sleutel naar succes. In samenwerking met onze klanten, onderzoekspartners en distributiepartners kunnen we meer bereiken. Want het geheel kennen is altijd beter dan de som der delen. Met unieke bijdragen kunnen we onszelf ontstijgen en daarom investeren we in langdurige partnerschappen. Wist je dat sommige van onze klanten al meer dan vijftig jaar klant bij ons zijn?

We blijven leren

We stappen in jouw wereld, zodat we kunnen voldoen aan jouw behoeften. Wat hebben jouw dieren nodig? Hoe kunnen we je helpen met het creëren van een adembenemende atmosfeer op jouw golfbaan? Hoe kan je jouw grasveld repareren voor de volgende wedstrijd? Om je het beste te kunnen bieden, hebben we de beste mensen in dienst. Bij Barenbrug investeren we voortdurend in het hart van ons bedrijf: onze mensen. En we blijven leren. Onze specialisten reizen de hele wereld over om onderling en met onze klanten kennis en ervaringen uit te wisselen. Medewerkers, onafhankelijke consultants, adviseurs, aannemers, agrariërs en fieldmanagers van Barenbrug: samen brengen we onze kennis naar een hoger niveau. Omdat de mensen het verschil maken. Hoe kunnen we jou van dienst zijn?

Daar zijn we trots op

“Droogte, overmatige regenval en plagen zijn slechts een paar kwesties waar landbouwers en veehouders mee te maken hebben. Alle weersomstandigheden en elementen zijn van invloed op het werk. Landbouw en veeteelt is hard werken en elke werkdag is er een om trots op te zijn. Productieve producenten leveren klanten de beste producten van de hoogste kwaliteit. Dat de producenten kunnen profiteren van geweldige technologieën die ik met ze kon delen, zoals Pinpoint en NutriFibre, maakt mijn werk nog leuker. Doordat wij onze oplossingen en technologieën met onze klanten delen, worden hun werkzaamheden en levens gemakkelijker.”

 

Joel Reagan

Professional Forage Product Manager bij Barenbrug
Oregon, Verenigde Staten

Vind jouw oplossing

Onze aanwezigheid op zes continenten stelt ons in staat mondiaal te denken en lokaal te handelen. Om de lokale oplossingen voor jou te ontdekken kan je contact opnemen met jouw dichtstbijzijnde Barenbrug-vestiging.

terug