Hoge ziektetolerantie

Extreme weersomstandigheden leiden vaak tot stress en hoge ziektedruk. Door de veerkracht van Resilient Blue® is jouw grasmat minder vatbaar voor aantasting door schimmels en blijft je mat niet alleen groener, maar ook gezonder.

Hoge ziektetolerantie

Dit geeft de zekerheid dat er constant kan worden gespeeld. Bovendien bespaart je dit onderhoudskosten, herstelkosten van schade en kosten aan bestrijdingsmiddelen.

Wij doen veel onderzoek naar tolerantie tegen alle voorkomende grasziekten in onder andere stressvolle situaties. Resilient Blue® is voorbereid op aanvallen zoals van Grey Leaf Spot en Summer patch.

Wil je meer weten over Resilient Blue?

Resilient Blue® is een nieuwe grastechnologie die veerkrachtig met extremen zoals stortbuien, zinderende hitte en gortdroge zomers omgaat. Resilient Blue® vangt de klappen van extreme stressperiodes op en vecht zich terug!

Lees hier meer over wat Resilient Blue® precies is.

 

Langdurige droogte en hitte, hoge ziektedruk en langdurige lage voedingsniveaus. Stuk voor stuk factoren die fataal kunnen zijn voor jouw grasmat en die jou hoofdbrekens bezorgen! Wil je dit voorkomen? Dat kan met Resilient Blue®!

Je leest hier meer over tolerantie tijdens stressperiodes.

 

Veerkracht betekent niet alleen extreme weersomstandigheden verdragen, maar vooral ook zeker zijn van een snel herstel ná deze omstandigheden.

Lees hier meer over het snelle herstel met Resilient Blue®.

 

Een goede betredingstolerantie is een eerste vereiste voor een sterk sportveld. Resilient Blue® maakt gebruik van onze ijzersterke RPR-technologie, waarmee je verzekerd bent van een goede betredingstolerantie.

Lees hier meer over de buitengewone betredingstolerantie.

terug