HEADER-Resilient-Blue-WINNAAR-2024!

Snelste herstel na hitte en droogte

Veerkracht betekent niet alleen extreme weersomstandigheden verdragen, maar vooral ook zeker zijn van een snel herstel ná deze omstandigheden.

Resilient Blue herstelt snel

Als je grasmat onder zware droogte en hitte stress komt te staan is het fijn om te weten dat je er zeker van bent dat Resilient Blue® zich daar doorheen vecht en er snel weer goed bij ligt. Resilient Blue® verdraagt bovengemiddeld goed stress en herstelt bovendien significant sneller van extreme stress.

Bron: Landlab Instituut Italië, 2017.

Resilient Blue Grass Technology Winnaar Innovatieprijs 2021

Resilient Blue® Grass Technology is op 25 maart uitgeroepen tot winnaar van de Innovatieprijs Sportaccommodaties 2021! De onderscheiding wordt jaarlijks uitgereikt en is een gezamenlijk initiatief van de BSNC, Vereniging Sport en Gemeenten, NOC*NSF, Sportinnovator en de Vakbeurs Sportaccommodaties.

Wil je meer weten over Resilient Blue?

Resilient Blue® is een nieuwe grastechnologie die veerkrachtig met extremen zoals stortbuien, zinderende hitte en gortdroge zomers omgaat. Resilient Blue® vangt de klappen van extreme stressperiodes op en vecht zich terug!

Lees hier meer over wat Resilient Blue® precies is.

 

Langdurige droogte en hitte, hoge ziektedruk en langdurige lage voedingsniveaus. Stuk voor stuk factoren die fataal kunnen zijn voor jouw grasmat en die jou hoofdbrekens bezorgen! Wil je dit voorkomen? Dat kan met Resilient Blue®!

Je leest hier meer over tolerantie tijdens stressperiodes.

 

Een goede betredingstolerantie is een eerste vereiste voor een sterk sportveld. Resilient Blue® maakt gebruik van onze ijzersterke RPR®-technologie, waarmee je verzekerd bent van een goede betredingstolerantie.

Lees hier meer over de buitengewone betredingstolerantie.

 

Extreme weersomstandigheden leiden vaak tot stress en hoge ziektedruk. Door de veerkracht van Resilient Blue® is jouw grasmat minder vatbaar voor aantasting door schimmels en blijft je mat niet alleen groener, maar ook gezonder.

Lees hier meer over Resilient Blue® en ziektetolerantie.

Bekijk de Resilient Blue video!

 

terug