Doelgebied vaak de klos, nu niet meer!

Doelgebied vaak de klos, nu niet meer!Doelgebieden zijn vaak de klos wanneer het gaat om beschadiging aan het veld. Een keeper zet zich flink af en schade is zo bijna niet te voorkomen. Er wordt geprobeerd om kale plekken zo veel mogelijk te beperken, al is dit soms erg lastig. Vooral vanaf november t/m februari wordt er vaak weinig doorgezaaid, omdat mengsels niet kunnen kiemen onder lage temperaturen. Niets doen is geen optie, want straatgras zal de overhand nemen in het veld en kale plekken zijn het gevolg. Met SOS is dit probleem verholpen.

Wilt u meer weten over de strijd tegen straatgras, klik hier

 

€0,10 per m2 voor doorzaaien doelgebied

Slechts €0,10 per m2 voor doorzaaien doelgebied!

Doorzaaien met SOS is niet duur. Eén vierkante meter doorzaaien kost slechts tien cent. Het doelgebied van de keeper, waar de meeste schade voor komt, is zo’n 100 vierkante meter groot. Om dit doelgebied door te zaaien bent u dus slechts tien euro kwijt. U krijgt hier een strakke grasmat voor terug die wel tegen een stootje kan. Op deze manier heeft u met minimale inspanningen en weinig geld veel profijt van een mooi doelgebied. Als u het gehele zestienmetergebied wilt doorzaaien, kost dat u minder dan 70 euro. Wel moet gezegd worden dat het zeer raadzaam is om regelmatig door te zaaien.

SOS

Is uw grasmat ook aan herstel toe? Of het nu het doelgebied in een stadion betreft, het zestienmetergebied bij de plaatselijke amateurclub of het voetbalveldje in uw wijk, ga nú voor SOS!