28e Barenbrug Golfdag vol passie!

Onder perfecte weersomstandigheden vond op maandag 6 juni j.l. al weer de 28e editie van de Barenbrug Golfdag plaats. Er werd informatie gedeeld en een clinic gegeven. Daarnaast konden de mensen werkzaam in de groene sector en golfbranche meedoen aan Nederlands meest aansprekende golfwedstrijd. De gereedschapskist Greenkeeper 2020

 

Het thema ’s ochtends was “De gereedschapskist van de greenkeeper anno 2020”. Diverse gastsprekers haakten in op dit thema en ProGrasS lichte een tipje van de sluier over onderwerpen die bij de ProGrasS Academy hierover aan bod komen.

 
Joris Slooten van de NGF gaf een toelichting op de huidige stand van zaken Winnaar Golf Trophym.b.t. de Greendeal Sportvelden en Gjalt Jan Feersma Hoekstra gaf een duidelijke uiteenzetting van het belang en de rol van calcium, zowel in de bodem als in de grasplant.

 
Aansluitend werden op de driving range enkele noviteiten van Redxim getoond waarna om 12:30 de verschillende golfwedstrijden en een clinic.De heer Jan de Boer van Golfbaan Havelte was de winnaar van de dag en ontvin de BarenbrugFabian Storm opvolger Olaf BosTrophy. 

 

Tijdens de prijsuitreiking werd Fabian Storm als de opvolger van Olaf Bos
voorgesteld. Olaf Bos vertrok medio april naar Barenbrug en met Fabian Storm is straks het ProGrasS team weer compleet.