62 uur non-stop voetbal op RPR

Het fluitsignaal van Dick Jol na 62 uur non-stop voetbal bewijst het: Nederland is een wereldrecord rijker. In de allerlaatste derby tussen de fuserende clubs uit het land van Maas en Waal won AAC met 637-608 van Olympia. Naast een geslaagde recordpoging had de wedstrijd dus ook een symbolische betekenis, daar de clubs nooit meer tegen elkaar uit zullen komen. 


Een nieuw wereldrecord
Dankzij een goede voorbereiding hebben de fuserende clubs het oude wereldrecord van 60 uur weten te verbreken, waarmee ze het record uit Britse handen overnemen. 62 uur non-stop voetbal betekent ruim 41 wedstrijden die achter elkaar gespeeld worden. Om hiervoor een goede ondergrond te bieden heeft het initiatief "Voetbalmarathon" Barenbrug benaderd. Om er zeker van te zijn dat er ook na 62 uur een prachtige mat zou liggen is hiervoor RPR gebruikt. Naast de finale om de KNVB beker en de beslissende wedstrijd in de Engelse Premier League heeft dit jonge mengsel er nu dus ook een wereldrecord bij. Met zulke titels is het niet verwonderlijk dat RPR ook gebruikt wordt tijdens het EK van 2012.

 

RPR - Regenerating perennial RyegrassRPR - Regenerating Perennial Ryegrass
IJzersterk en zelfherstellend, dat is RPR. Bent u op zoek naar een stevige grasmat en/of wilt u hier graag meer over weten? 

 

Klik hier voor meer informatie over RPR

Voetbal voor een goed doel
Naast het sportieve aspect heeft Voetbalmarathon ook een bedrag van €40.000,- binnengehaald voor Energy4all, een initiatief dat zich inzet tegen energiestofwisselingsziekten. Meer informatie over de voetbalmarathon is te vinden op voetbalmarathon.nl
62 uur non stop voetbal op RPR
Het prachtige RPR veld "in actie" tijdens de recordpoging

 

Barenbrug Sidekick: Advies bij in- en doorzaaien Barenbrug Sidekick - Jouw app voor perfect gras

Bent u van plan om het record van 62 uur te verbreken? Of wilt u gewoon een grasmat die garant staat voor veel (speel)plezier? Barenbrug heeft het voor iedereen makkelijker gemaakt om een perfecte grasmat te creëren door middel van de Sidekick app. Of het nu gaat om een golfbaan of het voetbalveldje om de hoek, de Sidekick app van Barenbrug helpt u op weg. Via de app is het mogelijk om de grasmat te beoordelen, grassen te herkennen en op basis daarvan advies en tips te krijgen. Hierdoor wordt het makkelijker om een bepaald mengsel te kiezen en om te weten wanneer dit moet worden in- en/of doorgezaaid.

 

Klik hier om de Barenbrug Sidekick app te downloaden