Barenbrug en ProGrasS feliciteren Ajax met landskampioenschap

Ajax Amsterdam heeft afgelopen jaar haar 31e landstitel in de Nederlandse Eredivisie behaald. Dit resulteerde in een groot feest waarbij de gehele selectie plus technische staf in het zonnetje werd gezet. De basis van dit succes werd gelegd door de groundsmen; de stille krachten die dagelijks druk in de weer zijn om Ajax een perfecte grasmat te kunnen bieden. Reden genoeg voor grasspecialisten Barenbrug en ProGrasS om ook dit selecte gezelschap te feliciteren met het behaalde landskampioenschap.


Het hele jaar door kwaliteit
Jan van den Boom van Barenbrug en Wout Muilwijk van ProGrasS  gingen gezamenlijk naar de Amsterdam ArenA om daar de gebroeders Jan en Kees Jong, verantwoordelijk voor de grasmat in het stadion, te feliciteren met hun prestaties. Het veld heeft zich, mede dankzij het mengsel SOS, het gehele jaar uitstekend staande gehouden. Een knap resultaat, zeker gezien de overvolle kalender van de Amsterdam Arena. De officiële SOS-taart die overhandigd werd is hier dan ook helemaal op zijn plaats.   

 

Klik hier voor meer informatie over SOS

Een groene toekomst
Hier bleef het echter niet bij. Het grasteam van De Toekomst, bestaande uit Frank, Cees en Albert, mocht zich ook op gaan maken voor een heerlijk stuk taart. De Toekomst is het trainingscomplex voor alle Ajax-elftallen. Van de jongste pupillen tot de oudste senioren, iedereen speelt op deze accommodatie. De conditie van het gras is hierdoor zeer belangrijk en door de kennis en toewijding van dit trio is deze onderschatte voorwaarde bij Ajax altijd top. 

Namens Barenbrug en ProGrasS; gefeliciteerd Ajax! 

Barenbrug en ProGrasS feliciteren Ajax met landskampioenschap
Gebroeders Jong worden gefeliciteerd door Barenbrug en ProGrasS
Barenbrug en ProGrasS feliciteren Ajax met landskampioenschap
Frank, Cees en Albert (vlnr) tonen trots de SOS taart