Barenbrug sport, golf en recreatie graszaad bij Vos Capelle en Mertens verkrijgbaar

Barenbrug breidt samenwerking uit met Vos Capelle en Mertens voor de verkoop van Barenbrug sport, golf en recreatie graszaden. De Barenbrug golf producten en alle bekende Barenbrug innovaties zoals RPR, Yellow Jacket Water Manager, SOS en MowSaver zijn verkrijgbaar via deze distributeurs. Gedurende de jarenlange nauwe samenwerking met Barenbrug zijn de adviseurs van Vos Capelle en Mertens opgeleid tot grasspecialisten, die u op elk gebied kunnen voorzien van een advies op maat.

Barenbrug breidt samenwerking uit

Barenbrug heeft gekozen voor deze uitbreiding met Vos Capelle en Mertens vanwege het faillissement van ProGrasS. “Na deze teleurstelling ben ik verheugd dat wij onze samenwerking kunnen intensiveren met Vos Capelle en Mertens, zodat Barenbrug het hoge niveau van service, kwaliteit en advies kan blijven garanderen.” aldus Jan van den Boom, Accountmanager bij Barenbrug.

 

Vos Capelle

Het familiebedrijf Vos Capelle staat al 75 jaar bekend als betrouwbare toeleverancier in de tuinbouw en openbaar groen. Zij investeren in langdurige relaties met fabrikanten die kwaliteit leveren en investeren in R&D. Hierdoor kunnen zij kwaliteit van het productenpakket garanderen en blijven de adviseurs op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

 

Mertens

Mertens is al 65 jaar een bevlogen toeleverancier en gelooft in een goede samenwerking en gezonde groei. Mertens is thuis in agro, groen, tuinretail en workwear en deelt hun expertise middels ervaren teams van adviseurs. Vanuit hun Limburgse roots hebben ze zich ontwikkeld tot een landelijke speler van formaat met kennis van zaken.

terug