FC Twente kampioen op Barenbrug gras

Ook het grasteam van FC Twente heeft dit seizoen een uitstekende prestatie geleverd. Door de vele wedstrijden,  trainingen én de strenge winter werd het hoofdveld enorm zwaar belast. Toch bleek het grasteam in staat om een  perfecte grasmat voor topprestaties af te leveren. Reden voor Barenbrug om het grasteam te feliciteren met deze  geweldige prestatie en een heerlijke taart aan te bieden.

 

Grasteam zaait in de winter!

Spelers hebben de doelpunten gemaakt, maar het grasteam heeft ervoor gezorgd dat er het hele jaar een goed bespeelbare   grasmat lag. Daarvoor werd de grasmat in de winter ook nog enkele keren doorgezaaid met SOS® dat bij lage temperaturen kiemt  en supersnel groeit. Mede dankzij SOS® staat de kampioenschaal nu te glimmen in de prijzenkast.

 

Eredivisie gebruikt SOS®-doorzaaiconcept

Landskampioenen van de afgelopen jaren spelen allemaal op Barenbrug, net als de meeste eredivisieclubs. Zij kennen als geen ander het belang van een goed speelveld en gebruiken daarom het nieuwe SOS®-doorzaaiconcept. Hiermee worden de velden ook in de winter in topconditie gehouden.

 

Het Grasteam van FC Twente bestaat uit Maurice Drenth, Jan Kerkhof Jonkman en Henk Ulfman van de gemeente Hengelo en Martin Heemskerk van ASC Sport&Water