Mertens en Barenbrug bezegelen sterk partnership

Barenbrug Holland en Mertens kijken samen positief naar de toekomst: de komende jaren willen beide bedrijven hun samenwerking verder intensiveren. Deze stap is bekrachtigd met een officiële samenwerkingsovereenkomst. Mertens en Barenbrug werken al meer dan 40 jaar samen in de verkoop van graszaden voor de professionele markt. Dit akkoord is een bevestiging van het wederzijdse vertrouwen.

Mertens: Limburgse roots

Mertens is naast graszaden, leverancier van o.a. meststoffen, bio-control en substraten voor de professionele tuinbouw, tuinretail en groensector. Vanuit haar Limburgse roots heeft Mertens zich ontwikkeld tot een landelijke speler, maar bovenal tot een betrokken en vertrouwde partner met kennis van zaken. Het is een sterk groeiend bedrijf dat zich de laatste jaren heeft geprofileerd als innovatieve partner op het gebied van groen in de breedste zin van het woord.

 

Blik op de toekomst

Daarmee is Mertens, net als Barenbrug, een bedrijf dat volop inzet op de toekomst. De klantvraag van morgen is aan de orde van de dag. Beide bedrijven lopen voorop op het gebied van innovatie. De vergroening in de groene sector (openbaar groen, sport-, golf- en hoveniersmarkt) is dan ook zeer toepasselijk. Met de juiste producten en bijbehorende kennis wordt bijgedragen aan een mooie, duurzame en functionele groene ruimte.

 

Combinatie van nuchterheid en visie

Wat de twee bedrijven nog meer aan elkaar bindt? De combinatie van nuchterheid, visie en een enorme passie voor het vak. Kortom: een bijzonder partnership met een groen-gouden randje.

 

terug