Nederlands gras verdringt Deens gras!

Nu het er écht op aankomt een goede mat te hebben, wordt er een beroep gedaan op de kwaliteit van de Koninklijke Barenbrug Groep uit Nijmegen. Er is vastgesteld dat de velden te open waren. De organisatie heeft vervolgens besloten om met het innovatieve Barenbrug SOS® gras door te zaaien. En met goed resultaat. Bert van Marwijk heeft afgelopen week nog eens aangegeven erg tevreden te zijn over de grasmat van het trainingsveld van Wits University waar Oranje traint.

Vier jaar research heeft geresulteerd in een supersnel mengsel dat de oplossing biedt voor de problemen op de trainingsvelden van het WK. Het superieure gras is door Barenbrug ontwikkeld in Nederland en wordt internationaal toegepast.

 

Het graszaad wordt op het merendeel van de Nederlandse stadionvelden gebruikt waaronder Ajax, PSV, AZ en Feyenoord en het stadion van landskampioen FC Twente.

 

De Koninklijke Barenbrug Groep is een internationaal opererend bedrijf met als kernactiviteiten plantenveredeling, graszaadproductie en wereldwijde marketing van graszaad. Met een team van 500 medewerkers en 23 vestigingen in 13 landen op 5 continenten is Barenbrug een van de grootste graszaadbedrijven ter wereld. Een positie die zij al meer dan 100 jaar inneemt. Bij grote evenementen als het WK en EK Voetbal en de Olympische Spelen is Barenbrug toonaangevend leverancier. Bij het laatste WK in Duitsland waren alle stadions ingezaaid met Barenbrug gras.