Studenten winnen met Barenbrug

De Hogeschool van Amsterdam heeft op vrijdag 17 oktober jl. een werkgeversmarkt gehouden. Michael, Angelo, Milan en Rodney, studenten van de opleiding sportmarketing, hebben in het kader hiervan een stand gemaakt en een presentatie gehouden.

 

Succes
De studenten hadden een prachtige stand neergezet, waar iedereen na de presentatie een kijkje mochten komen nemen. Daar werd duidelijk gebruikt van gemaakt. De medestudenten van Michael, Angelo, Milan en Rodney waren erg enthousiast. Ze vonden het de mooiste stand, en gaven de jongens de beste beoordeling.

 

Stand
De stand was ingericht met verschillende promotiematerialen zoals pennen, viltjes, verpakkingen en folders. Daarnaast hebben ze ook de Barenbrug vlag en een poster opgehangen. Via een laptop speelden ze de bedrijfsvideo van Barenbrug af. Dit alles zorgde voor schitterend resultaat.

 

Werkgeversmarkt
Verschillende grote bedrijven werden door de studenten gepresenteerd op de markt. Naast Barenbrug waren er ook stands van Heineken, AZ Alkmaar, Runnersworld, Aerofit, KPMG en Quality sports aanwezig.