WK-Actie 2010

Oranje op gras uit Gelderland van Barenbrug

Beleef het WK-voetbal 2010 in 3D met SOS


Het Nederlands elftal speelt zijn trainingen in Zuid Afrika op Gelders Gras. De campus van Witwatersrand-Universiteit nabij Johannesburg is de thuisbasis gedurende het WK-toernooi voor het Nederlands elftal. Voor een optimale kwaliteit van het veld werd de grasmat nog in mei doorgezaaid met het Nederlandse SOS graszaad van Barenbrug. "De grasmat is perfect!" aldus Van Marwijk bij aankomst in Zuid Afrika.

In mei zijn alle WK-trainingsvelden van de 32 ‘Team Base Camps' doorgezaaid met het SOS graszaad. Alle landenteams verblijven tijdens het hele WK-toernooi op een van deze ‘base camps' die verspreid liggen over het land. SOS garandeert een zeer snelle vestiging en perfecte dichtheid van de grasmat. Zodoende zijn alle velden gebruiksklaar zodra de landenteams in Zuid-Afrika arriveren. 

Beleef het WK-voetbal in 3D met SOS
Ook u kunt het toernooi met écht WK gras beleven, Voetbal in 3D zoals u het nog nooit beleefde. Naast beeld en geluid hebt u nu ook het gras in uw huiskamer, het originele WK-gras welteverstaan! Zaai uw eigen veld in bij het begin van het WK en geniet tijdens de finale van vers WK-gras in uw huiskamer.

Hiervoor ontvangt u van Barenbrug uit Nijmegen een zakje met het originele WK-graszaad*. Als u de handleiding voor inzaai van u eigen speelveld van 2 m2 WK gras volgt hebt u binnen 3 weken het WK gras.

 

Barenbrug wenst u veel voetbalplezier.