Turf Clover

Bindt stikstof uit de lucht

De klavers die gebruikt worden in het mengsel Turf Clover, hebben het vermogen om stikstof uit de lucht te binden. Hierdoor voegt het nutriënten toe aan de bodem, zodat de bodemvruchtbaarheid toeneemt.

 

Onderdrukt onkruiden
Turf Clover onderdrukt onkruiden, zodat het gebruik van Turf Clover bijdraagt aan een onkruidvrij gazon.

 

Minder bemesting nodig
Niet alleen heeft Turf Clover zelf minder bemesting nodig, ook zorgt het ervoor dat er minder bemesting nodig is voor het gazon. Het bindt stikstof uit de lucht en zorgt voor een goede bodemvruchtbaarheid, zodat het een bijdrage levert aan de nutriënten voor het gebruikte graszaadmengsel.

 

Te combineren met alle mengsels
Het gebruik van Turf Clover laat zich combineren met alle Barenbrug-mengsels.

 

Het hele jaar een groen gazon
Turf Clover groeit het hele jaar. Op momenten dat gras het laat afweten, zorgt Turf Clover ervoor dat het gazon toch zijn groene kleur behoudt.

 

 

Green Earth label - voor duurzaam onderhoud

Barenbrug wil niet alleen een voortrekker zijn op het gebied van verbetering van grassen, Barenbrug wil met zijn ontwikkelingen ook een bijdrage leveren aan een Groen Aarde waartoekomstige generaties ook kunnen recreëren en sporten. Om dit gestalte te geven is het kwaliteitslabel Green Earth in het leven geroepen. Dit keurmerk helpt groenbeheerders met een duurzamer gebruik en beheer van gras door minder gebruik van water, meststoffen en pesticiden en minder maaien.

 

Voor meer informatie over GreenEarth ga naar www.barenbrug.nl/greenearth

 

 

Green Earth wordt erkent door:

 

Samenstelling
Soort
100
Turf Clover
Specificaties
Duurzaam onderhoud
GreenEarth-label
Zaaidichtheid/m²
3-7% bijmengen
Kortst mogelijke maaihoogte
25 mm
Verpakking
5 kg
Snelheid van vestiging
Sterkte bij betreding
Sterk in schaduw én zon
Sierwaarde (fijnbladigheid)
Donkerheid van kleur
Minder maaien
Minder pesticiden vereist
Minder bemesting vereist
Minder beregening vereist (droogtetolerantie)
Gaat erosie tegen
Hoe beoordeelt u dit product.
Uw naam
E-mailadres
Opmerkingen
Vul hier niets in a.u.b.
Gazon/openbaar groen

Gras is essentieel in ons leven. Het ligt in onze tuinen en parken. Niet alleen de praktische toepassing ervan is belangrijk, maar ook het esthetisch aspect en het vermogen om lucht en water te zuiveren. Een doordachte keuze van het graszaadmengsel verhoogt uw gazonplezier voor vele jaren!

Gras is essentieel in ons leven. Het ligt in onze tuinen en parken. Niet alleen de praktische toepassing ervan is belangrijk, maar ook het esthetisch aspect en het vermogen om lucht en water te zuiveren. Een doordachte keuze van het graszaadmengsel verhoogt uw gazonplezier voor...

Gras is essentieel in ons leven. Het ligt in onze tuinen en parken. Niet alleen de praktische toepassing ervan is belangrijk, maar ook het esthetisch aspect en het vermogen om lucht en water te zuiveren. Een doordachte keuze van het graszaadmengsel verhoogt uw gazonplezier voor vele jaren!

Vind een dealer bij
u in de buurt
Waar te koop
Klik hier voor het
antwoord op de
veelgestelde vragen
Vraag & antwoord
Bekijk hier het
laatste Sport &
Recreatie-nieuws
Vaknieuws