Administratief medewerker

Voor de afdeling Operations van ons graszaadbedrijf in Nijmegen zoeken we een administratief medewerker. Als organisatietalent fungeer je als spil binnen de afdeling Operations. Je ontzorgt en ondersteunt de afdelingsleiding en je directe collega's.

 

Wat ga je doen?

Als organisatietalent fungeer je als spil binnen de afdeling Operations. Je ontzorgt en ondersteunt de afdelingsleiding en je directe collega’s. Dit doe je door verwerken en archiveren van de gegevens van de in- en uitgaande goederenstroom en het onderhouden van contacten met chauffeurs, die goederen komen laden of lossen. Hierbij houd je nauwgezet rekening met de vastgelegde klantspecificaties en logistieke- en procesprocedures.

Op de afdeling ben je ook het eerste aanspreekpunt aan de telefoon en houd je de urenregistratie van overwerk, ploegdiensten, verzuim en vakantie bij.

 

 

Wie zoeken we?

Voor deze dynamische functie zoeken we een zelfstandig administratief medewerker die ons team komt versterken. Energie haal jij uit het ondersteunen en faciliteren van je collega’s met jouw hands-on houding waarbij je geen uitdaging uit de weg gaat. Je neemt graag het initiatief en je hebt een drive om te verbeteren en nieuwe oplossingen aan te dragen. Daarnaast ben jij klantgericht.  

 

 

Wat vragen we?

  • Een afgeronde administratieve of vergelijkbare opleiding op MBO 4 niveau.
  • Fulltime dienstverband.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring is een pré.
  • Uitstekende plannings- en organisatievaardigheden.
  • Goede kennis van Word en Excel.

 

 

Barenbrug biedt

  • Een stabiele organisatie met een inspirerende werkomgeving, waar elke dag anders is.
  • Ruimte voor groei, ontwikkeling en opleiding voor je persoonlijke loopbaan.
  • Goede arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris.
  • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Geïnteresseerd?

Ben jij het organisatietalent dat wij zoeken? Mail dan je sollicitatie naar Wout Bouter, personeelsmanager (wbouter@barenbrug.nl). Voor extra informatie neem je contact op met de heer Derkjan de Keijzer, Manager Operations, telefoon 06-5189 1306. Informatie over de onderneming vind je op www.barenbrug.nl.

BARENBRUG - Great in Grass

Al meer dan 100 jaar loopt de Koninklijke Barenbrug Groep voorop als het gaat om grassenveredeling, de productie, en marketing & verkoop van graszaden. Zo tref je onze grassen aan in weides over de hele wereld maar ook in stadions/sportvelden waaronder het WK- en EK-voetbal, golfbanen, openbaar groen. Vanuit vestigingen in 18 landen op 6 continenten zetten ruim 750 medewerkers zich dagelijks in om die goede naam waar te maken. Bij de Nederlandse hoofdvestiging in Nijmegen werken ruim 100 medewerkers.

terug