PH_Barenbrug_YellowJacket_Nitrogenerator-edit_02!

De 6 bewezen voordelen van Yellow Jacket Nitrogenerator

Yellow Jacket Nitrogenerator® geeft de garantie op een succesvolle teelt. Dit komt door de combinatie van verschillende voordelen. Hieronder alle voordelen op een rijtje. 

1. Hogere bacteriënactiviteit in de bodem

Rhizobium-bacteriën zijn van nature in kleine hoeveelheden aanwezig in de bodem. Maar lang niet overal bevat de bodem voldoende actieve of de juiste Rhizobium-bacteriën voor een goede stikstofbinding. Met Yellow Jacket Nitrogenerator® heb je gegarandeerd een ruime hoeveelheid actieve Rhizobium-bacteriën op de wortels van je gewas. Dit garandeert een optimale beginontwikkeling en stikstofbinding van je gewas. 

 

2. Langere houdbaarheid

Bacteriën hebben met de Yellow Jacket Nitrogenerator® formule een optimale overlevingskans. Dit is geen vanzelfsprekendheid en geen enkele andere coating kan de levensduur van de Rhizobium evenaren. Het succes van Yellow Jacket Nitrogenerator® is deels te danken aan het volledige omhulsel van het zaaizaad. Daarnaast leveren de nutriënten van de Barenbrug glue een positieve bijdrage aan de levensduur van de Rhizobium. 

3. Verbeterde vestiging van het gewas

Zaden met Yellow Jacket Nitrogenerator® zijn zwaarder en hebben hierdoor beter contact met de grond. Bovendien trekt Yellow Jacket Nitrogenerator® vocht aan en houdt dit vast, waardoor het zaad beter ontkiemt en vestigt. Een goede vestiging is de basis voor een meerjarige goede oogst met een hoog eiwit- en drogestofgehalte. Onderzoek van Barenbrug research heeft aangetoond dat zaden met Yellow Jacket Nitrogenerator® een voorsprong hebben in vestiging en bodembedekking ten opzichte van onbehandelde of zelf geënte zaden. 

 

4. Optimale voeding

Yellow Jacket Nitrogenerator® bevat essentiële voedingsstoffen en sporenelementen die  het jonge gewas voorzien van al de benodigde voedingsstoffen en het effect van de Rhizobium-bacteriën versterken.  

5. Meerdere jaren een hogere opbrengst

Wanneer je kiest voor Yellow Jacket Nitrogenerator® ben je meerdere jaren verzekerd van een hogere ruwvoeropbrengst. Je produceert dus gemiddeld meer melk per hectare. 

6. Uitstekend werkgemak

Yellow Jacket Nitrogenerator® is een kant-en-klaar product, waardoor je tijd bespaart. Bovendien is de verspreiding van de Rhizobium-bacteriën rond het zaad veel regelmatiger dan wanneer je handmatig mengt. Door het Yellow Jacket laagje zijn de zaden minder fijn waardoor ze goed te zaaien zijn. Daarnaast zijn de zaden met Yellow Jacket Nitrogenerator® stofvrij.  

terug