Check de kwaliteit en opbrengst van uw gras op RMV in Gorinchem!

Kom tijdens de RMV naar de Barenbrugstand (156) en doe de Gratis Grascheck voor een vrijblijvend gras-advies.

 

Hoe is de kwaliteit van uw grasland? Haalt uw grasland de norm van 14.000 kg droge stof per hectare? En is het eiwitgehalte in uw gras hoog genoeg voor een uitstekende melkproductie? Op de landbouwbeurs in Gorinchem RMV staan de gras-experts van Barenbrug voor u klaar voor een persoonlijk gras-advies.

 

Gratis GrascheckDe Gratis Grascheck geeft u inzicht in de kwaliteit van uw grasland. Aan de hand van een aantal vragen wordt uw grasopbrengst en -kwaliteit in beeld gebracht. Barenbrug experts delen hun visie met u over de resultaten van de Grascheck. U ontvangt vrijblijvend een persoonlijk gras-advies dat past bij uw bedrijfssituatie.

 

Nieuwsgierig naar de prestaties van uw grasland? Kom dan naar de Barenbrugstand (156) op de RMV in Gorinchem. U ontvangt dezelfde dag al een gras-advies op maat. Zo hebt u direct inzicht in wat u extra kunt verdienen met uw grasland.

 

Geen tijd om de beurs te bezoeken? Vul dan de Gratis Grascheck in op www.grascheck.nl en u ontvang binnen enkele werkdagen uw persoonlijke gras-advies.