Graslandapp, helpt u een handje

16 januari 2015 - De Graslandapp is een handige tool die u helpt de kwaliteit van uw weides te beoordelen. U wilt immers in het voorjaar de maximale ruwvoeropbrengst van uw land halen. Het vroege voorjaar is een ideaal tijdstip om het grassenbestand van uw weides te inspecteren. Met hulp van de graslandapp is dit deze klus snel geklaard.

GraslandappGraslandapp
Met de graslandapp in uw hand is het een stuk eenvoudiger om de grassen in uw weide te herkennen en beoordelen. Op basis van deze informatie kunt u goed bepalen of u uw weide nog volstaat of dat u de weide moet herstellen of vernieuwen.

Bovendien staat de app boordevol tips. Zo leest u hoe u onkruiden in uw weide kunt voorkomen, meer eiwit kunt oogsten, uw drijfmest het beste kunt benutten, uw ruwvoeropbrengst kunt verhogen en nog veel meer. Kortom, voor alle veehouders is zinvol om de graslandapp te gebruiken.

Gratis
U kunt de graslandapp gratis downloaden in de appstore of in de playstore. Beschikt u niet over een smart phone. Geen ramp, u kunt u graslandapp ook bekijken vanaf uw laptop of PC, www.graslandapp.nl.