Graslandapp

Speciaal voor veehouders die het beste ruwvoer willen van eigen land, heeft Barenbrug de graslandapp ontwikkeld. De graslandapp geeft veehouders antwoord op al hun vragen bij de beoordeling en het onderhoud van grasland.

Met een mobiele telefoon of tablet is het zelfs mogelijk ter plaatse grasland te beoordelen en vast te stellen of de grassen in de weides nog voldoen aan alle eisen voor de hoogste opbrengst en voederwaarde.

 

Graslandapp14.000 kilo droge stof per hectare

Voor een grasopbrengst van 14.000 kilo droge stof  moet uw grasland in topconditie zijn. Immers vier jaar na inzaai bestaat 25 procent van het grasland uit slechte grassen of uit onkruiden.

 

Met de graslandapp bent u in staat de juiste keuzes te maken om 14.000 kilo droge stof te oogsten van uw grasland.

De graslandapp geeft u ook advies over alle andere facetten van graslandmanagement zoals bestrijding van ziekten, plagen en onkruiden. Ook bij het kiezen van het juiste graszaadmengsel biedt de graslandapp hulp.

 

www.graslandapp.nl

De graslandapp opent u op www.graslandapp.nl. Eenmaal geopend kunt u de app op elk moment van de dag gebruiken op uw mobiele telefoon, tablet of PC. Zelfs met een slechte of zonder internetverbinding.